Wys³any: 31-12-2006, 18:39 Krótkie w³osy u dziewczyn
Zdarza siê to niezbyt czêsto, ale ciekaw jestem, ch³opaki, czy podobaj± siê wam dziewczyny z krótkimi w³osami.
Nie chodzi mi tu bynajmniej, ¿eby dziewczyna by³a obciêta np. bardzo krótko, ale tak 5,6 cm. Ja sam mam d³ugie w³osy, ale niektóre kobiety dobrze tak wygl±daj±, wiêc mi siê podoba u niektórych kobiet, zw³aszcza, jak w³osy s± czarne, dojd± do tego jeszcze ciemne okulary, skórzana kurtka i buty na wysokim obcasie i jaka¶ sexy figura.
Moim zdaniem niektóre dziewczyny fajnie tak wygl±daj± a co wy o tym my¶licie?
Ale je¶li do jakiej¶ pasuje to zwykle mi siê podobaj±
Jestem tego amego zdania, je¶li jakiej¶ dziewczynie takie w³osy pasuj±, to nie mam nic przeciwko
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie bêdzie ju¿ nic.
Jutro z tego nie bêdzie ju¿ nic,
Stojê sam na sam z ¿yciem i muszê co¶ zniszczyæ"
Imiê: Wooof
Wiek: 20 Do³±czy³: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Sk±d: z okolicy
Wys³any: 02-01-2007, 17:32
Wookash napisa³/a:
Nie do wszystkich kobiet to pasuje...
dokladnie
ja jednak wole dluzsze wlosy
_________________ Witam w rzeczywisto¶ci...
KOCHAM OLEÑKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
ja mialam ró¿ne d³ugo¶ci w³osów. Krótkie, nawet bardzo i do pasa. My¶lê ¿e d³ugo¶æ w³osów nie jest az tak wazna, na wygl±d bardziej chyba wp³ywa zadbanie fryzury.
Ja chyba wolê d³u¿sze, ale znam wiele osób, które krótkie nosz¹ i jest im w takiej fryzurce naparwdê do twarzy.
Mnie by chyba nie by³o, a to choæby dlatego, ¿e trudno je u³o¿yæ (krêc¹ siê na wszytskie strony), choæ kiedyœ mia³am wielk¹ ochotê œci¹æ w³osy
Na szczêœcie tego nie zrobi³am
Wys³any: 08-01-2007, 20:48 Ooo ja mam krótkie w³osy ...
A ja mam krótkie w³osy ... ;P i jak dla mnie to jest co¶ normalnego. Dziwiê siê wiêc, ¿e w ogóle taki temat jest poruszany ... Ale mi³o ... Mi pasuj± yeeee
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum