Jakby by³o mi do twarzy w takich jak ma odtwórczyni g³ównej roli w "Femme Fatale", kiedy jest blondynk± to bym sobie tak obciê³a. Ale by mi by³o be dlatego mam d³ugie. Krótkie s± seksi.
Nigdy nie mia³am w³osów krótszych ni¿ te u ch³opaka.
My¶la³am niedawno, aby ogoliæ siê na ³yso. Niestety partner ¿ywo zaprotestowa³ (te¿ chyba lubi d³ugow³ose), wiêc zostanê przy tych co mam. Jednak nadal bardzo mi siê podobaj± kobiety bez w³osów na g³owie.
Wys³any: 18-03-2007, 13:31
ja mia³am krótkie przez nieca³y rok.
podoba³o mi siê, ale za du¿o chrzanienia z nimi.
dziewczyna mo¿e i bardziej kobieco wyglada z dlugimi, ale niektorym w krotkich jest do twarzy.
ale przyznam, ze dosc czesto od kolegow slyszalam, ze dlugie wlosy u dziewczyny sa duzo fajniejsze od krotkich ;]]
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Ja ¼le czu³abym siê w krótkich w³osach, nigdy nie ¶cinam powy¿ej linii ramion.
Ale niektórym dziewczynom z takimi krótkimi fryzurkami do twarzy
_________________ ¯ycie to 10% tego, co nam siê przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podej¶cie jest wszystkim. Nie ma innego wyj¶cia. Koniecznie musisz siê dobrze bawiæ.
Wszystko zale¿y od gustu, upodobañ. Jednej dziewczynie pasuj± krótkie w³osy - drugiej nie. Ale niektore wogule eni widza ze wygladaja obrzydliwie np. Britney Spears
Ja jednak jestem za czyms oko³o ramion
_________________ http://eurobar2007.republika.pl/ ---> Moja strona o SurfBarze. Rejestrujcie sie je¶li mo¿ecie! Mo¿na szybko zarobiæ ³atw± kase!
Imiê: Ola
Wys³any: 18-03-2007, 16:09
je¿eli dziewczyna ma cienkie i ³amliwe w³osy to bezsensu je na chama zapuszczaæ. Lepiej bêdzie jak bêdzie mia³a krótkie i fajnie uk³ada³a. Ja kiedy¶ mia³am krótkie w³osy ale to przez fryzjerkê która mi spieprzy³a fryzurê i musia³am i¶æ na poprawkê.
Imiê: Agnieszka
Do³±czy³a: 27 Sie 2005 Posty: 9298
Wys³any: 18-03-2007, 17:06
U niektórych podobaj± mi sie krutkie fryzury, ale sama wole miec d³ugie bo wiêksze urozmaicenie, a wogóle wiem ile sie naw¶cieka³am jak nie fryzjerka nie tak ¶cie³a i nie chcia³y sie uk³adaæ, a wogóle strasznie wolno mi rosn±. Ale z pewno¶ci± ca³kowicie krytkie w³osy sa wygodniejsze i du¿o estetyczniejsze w ró¿nych sytuacjach. Mo¿e kiedy¶.
Imiê: P jak Poison
Wys³any: 18-03-2007, 19:48
Moja dziewczyna ma w miarê krótkie w³oski (~ 8-9 cm) i wygl±da piêknie
Lubiê moje w³osy, s± takie miêciutkie i fajne, ¿e a¿ siê podnieci³am.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcê, i ¿e tego w³a¶nie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
wiêc po³ó¿ siê przy mnie i zróbmy to teraz!
Poka¿ê Ci jak siê spada z dachu, nauczê Ciê jak siê spada z dachu... "
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum