Je¶li dziewczyna ma krótkie w³osy oznacza to, ¿e niema czasu, aby o sienie zadbaæ(zadbaæ w sensie, ¿e jest zabiegana i nie ma niema tyle czasy ile chcia³aby na to po¶wieciæ) a z krótkimi w³osami mniejszy problem mi osobi¶cie krótkie w³osy u dziewczyn nie przeszkadzaj± uwa¿am, ¿e s± one sweet
Je¶li dziewczyna ma krótkie w³osy oznacza to, ¿e niema czasu, aby o sienie zadbaæ
Jeste¶ moim Bogiem i nie chodzi tylko o to jak piszesz ("sienie" o nasienie Ci chodzi³o?) ale g³ownie co. Ustawiam ju¿ sobie o³tarzyk ku twej czci.
Nie s±dzisz ze to ze ma krótkie w³osy mo¿e znaczyæ ze:
A) w takich w³osach lepiej wygl±da
B) mia³a taki kaprys
C) przegra³a zak³ad
D) Mia³a wszy
E) spali³y jej sie w³osy w czasie po¿aru fabryki fajerwerków
Krótkie w³osy nie s± "sweet" moim zdaniem. U dziewczyn oczywi¶cie.
Je¶li dziewczyna ma krótkie w³osy oznacza to, ¿e niema czasu, aby o sienie zadbaæ(zadbaæ w sensie, ¿e jest zabiegana i nie ma niema tyle czasy ile chcia³aby na to po¶wieciæ) a z krótkimi w³osami mniejszy problem mi osobi¶cie krótkie w³osy u dziewczyn nie przeszkadzaj± uwa¿am, ¿e s± one sweet
zgadzam siê, lecz nie które dziewczyny po prostu chc± siê tak ¶cinaæ, bo ³adniej wygl±daj±
Jasne, przy pewnych kszta³tach twarzy krótkie w³osy prezentuj± siê lepiej, ni¿ d³ugie.
Równie¿ niektóre niskie kobiety ¶cinaj± siê na krótko, bo to podobno daje wra¿enie, ¿e s± wy¿sze.
Krotkie w³osy wymagaj± wiêcej zachodu ni¿ d³ugie.
1. Trzeba je czê¶ciej myæ
2. Trzeba je uk³adaæ.
D³ugie w³osy wystarczy uczesaæ, ¿eby dobrze wygl±da³y.
Masz jeszcze jakie¶ teorie na temat krótkich w³osów?
Faktycznie o krótsze w³osy trzeba bardziej dbaæ. Mam krótkie w³osy i prawie codziennie muszê rano je umyæ poniewa¿ ka¿dy sterczy w inna stronê. Zastanawiam siê nad zapuszczeniem w³osów choæby tak do ramion ale mnie jest nie³adnie.
To, ¿e ³adnie wygl±daj± to rzecz oczywista zale¿y, o jakich dziewczynach mówimy i o jak krótkich w³osach mówimy, je¶li chodzi o takie za uszy to zgadzam siê ze jest du¿o zachodu, ale je¶li o krótsze (3-4cm) raczej niema k³opotów czasem odstaj±, ale to trochê pianki wystarczy a po za tym moja kumpelka (punk’ówa) ma w³osy za uszy, ale czesze je tylko po to ¿eby nie mieæ dredów a nie uk³ada ich (oczywi¶cie je myje) i jest baaardzo ¶liczna po prostu <love> j± wygl±da jak punk’owy anio³
a po za tym moja kumpelka (punk’ówa) ma w³osy za uszy, ale czesze je tylko po to ¿eby nie mieæ dredów a nie uk³ada ich (oczywi¶cie je myje) i jest baaardzo ¶liczna po prostu <love> j± wygl±da jak punk’owy anio³
Spad³am z krzes³a.
Robi sie coraz zabawniej.
Oczywi¶cie, ¿e niektóre rodzaje w³osów uk³adaj± siê same, jak s± dobrze ¶ciête, ale uogólniaj±c krótkie w³osy s± trudniejsze w utrzymaniu.
Jakkolwiek to albo jeste¶ prawdziwym skinem albo wygl±dasz jak zaro¶niêty menel, bo nie musisz w³osów uk³adaæ
Dawa³am swoje zdjêcia jaki¶ czas temu na forum, masz okazjê zobaczyæ czy czy wygl±dam jak menel/skin/cokolwiek co sobie wymarzysz.
Jestem kobiet± inteligencie. Ten ró¿owy znaczek przy avatarze oznacza p³eæ.
A ja uwa¿am, ¿e krótkie w³osy s± szalenie trudne do u³o¿enia. Jeden w³osek ucieka na bok i ca³a misterna robota na nic. Przy d³u¿szych w³osach tego nie widaæ. Mówiê to z perspektywy osoby o w³osach ze sk³onno¶ci± do krêcenia siê.
Imiê: Albert Fish
Wys³any: 14-01-2008, 18:04
CzarnY napisa³/a:
Akurat tego nie musisz mi t³umaczyæ, bo z biologii mia³em w trzeciej klasie Gim 5
Gratuluje. Masturbujesz siê my¶l±c o tym?
Krótkie w³osy u dziewczyn s± tak samo na miejscu jak i u ch³opaka. Wszystko zale¿y od tego, komu z jak± fryzur± jest do twarzy. Dziewczyna mo¿e wygl±daæ w krótkich w³osach jak wylinia³y orangutan, ale równie dobrze mo¿e wygl±daæ jak Pamela Anderson w latach ¶wietno¶ci.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum