Mam takie pytanie cwicze od dluzszego czasu na poczatku wszystko szlo fajnie wyrobilem sobie cegielki biceps tez niczego sobie....ale od jakis 2-3 miesiecy nieczuje rezultatow czy muglbym kupis sobie kreatyne jakiegos TOP MASA ?
I drugie pytanie.... jak kazdy mam swoje wady mimo ze sie fajnie 'wyrobilem' to mam jakies takie...chude nogi ;( to opciachc ide, gora wszystko fajnie pieknie a nuzki takie patyvczki czy znacie jakis sposub zeby je ekhe...poszezyc ? jakies cwiczenia pomysly ? prosze o pomoc i z gory dzieki
Imię: Remy
Wysłany: 29-04-2006, 14:52
W temacie jest pytanie o kreatyne. Zalezy ile cwiczysz. Najlepiej by bylo jabys po 1-2 miechach cwiczen wzial jakies bialko, a pozniej ew. kreatyne. Jednak jak cwiczysz juz troche, a skoro mowisz, ze masz wyrzezbione tu i tu, to znaczy, ze tak, wiec jak najbardziej mozesz wziac kreatyne.
Murdock napisał/a:
ale od jakis 2-3 miesiecy nieczuje rezultatow
Zastoj, kazdy tak ma, a przynajmniej wiekszosc. Kreatyna jest glownie suplementem na sile, poczujesz rezultaty na 100%, ciezary pojda w gore.
Co do nog - a robisz je na silowni? Bo ja robie zawsze cwiczenia na dwuglowy, czworoglowy, do tego przysiady ze sztanga + lydki i nogi mam jak najbardziej ok.
Jak zwykle w tematach zwiazanych z kulturystyka odsylam do www.sfd.pl
to jest normalne, ze na poczatku cwiczenia efekty sa szybkie i duze, a po jakims czasie jest zastoj, miesnie sie przyzwyczajily do cwiczen ktore robisz, musisz sobie zmienic grafik, a kreatyne mozesz kupic jest dobra ale przede wszystkim jest na sile a nie na mase, kup kreatyne z dekstroza najlepiej hi-tecku, a na nogi zacznij cwiczyc, tak jak cwiczysz na inne partie ciala wtedy ci sie rozbuduja
_________________ Wszyscy jestesmy w izolatkach naszych cial
To logiczne, ze mam skrzywienie psychiczne, skoro nasz kraj caly to waly gigantyczne
Imię: Macius
Wysłany: 22-05-2006, 20:51
własnie chciałem sie spytac wymiencie mi odzywki koledzy biorą kreatyne to wiem ale istnieje tez cos tkaiego jak anabol czy to jest na to ze am sie wiecej ENERGY ?? napsziscie jeszcze co na co jest xD
_________________ BiAnCo - VeRdE !!!
WISŁOKA W POLSCE CELTIC W IRLANDI xD
Co do kulturystyki na tym forum to poziom jest zaje***cie wysoki. Nikt chyba tu nie wie co to jest kreatyna. A tak po za tym to dlaczego ten temat znajduje sie w używkach?
jak najbardziej mozesz zaczac brac kreatyne, ale tylko jak trenujesz, w przeciwnym razie jest to bezpodstawne. oczywiscie w cyklu - z samego rana naczczo i od razu po treningu... taki system nie dluzej niz 2-3 miechy
_________________ = Tupac Amaru Shakur =
"I guarantee, I will spark the brain that will change the world"
2-3 miechy?! Kreatyne powinno stosować sie nie dłużej niż 6 tygodni gdyż jej dzialanie powoli słabnie. Jeżeli jest to twój pierwszy cykl to zastosuj monohyhdrant. Bierz rano na czczo 30 minut przed śniadaniem 5 g i 5g odrazu po treningu, za 30 minut posiłek W dni nietreningowe rano na czczo 30 minut przed śniadaniem 5 g i 5 g w ciągu dnia też na czczo ( ok 8 godz od pierwszej porcji) . Pij dużo wody, nie pij herbaty ani kawy. żeby wspomódz działnie kreatyny kup sobie dextroze, glukoze, tauryne lub riboze.
jak zaczynasz bawić się w "kulturystyke" to ułuż sobie porządną dietę , bo bez niej nawet nalepsza kreta nic ci nie da , ewentualnie sila troszku skoczy nic po za tym i nie wierz w teksty z tyłu opakowania typu: "dzięki prawidłowemu zastosowaniu kreatyny w połączeniu z racjonalną dietą można uzyskać od 3 do 5 kg beztłuszczowej masy mięśniowej" , gdyby faktycznie tak było to ludzie nie sięgali by po anaboliki. Podsumowując , ułuż sobie diete , zrób plan treningowy i jak masz kase to kup suplementy, odżywki i marsz na siłownie. Wierz mi troche cierpliwości a efekty będą.
pozdro.
Ostatnio zmieniony przez Latura 01-10-2006, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum