Od pewnego czasu snia mi sie w nocy same koszmary, na pocieszenie dodam ze kazdy jest inny Czasem boje sie usnac, bo wiem ze cala noc bede sie meczyc i co godzina budzic, potem zasypiac i znowu snic o czyms strasznym. Kazdy moj sen to meczarnia. Rano wstaje taka zmeczona jakbym cala noc pracowala na jakiejs budowie, albo gorzej!!! Mial ktos z Was tak? Braliscie jakies tabletki na sen wtedy czy cos? Jak tak dluzej pojdzie to sie wykoncze psychicznie, bez kitu! ;(
Didek [Usunięty]
Wysłany: 16-10-2005, 10:20
Pij mleko (koniecznie prosto od krowy) przed snem.
Imię: Marcin
Wysłany: 16-10-2005, 14:48
Albo siedzieć przy kompie do upadłego lub tak jak ziomek radził z tą róznicą żeby słuchać tak po cichu, żeby sie skupić na tej muzie, wsłuchać się w nią i tak zasnąc...
najlepiej nie spij, lub bierz jakies prochy na twardy sen, albo znajdź źródło występowania koszmarów, moze masz z czyms problem, czegos się boisz w swiecie realnym, latwo sie pisze, gorzej sie do tego zabrac
walnij se młotem w łeb przed snem, powinno pomóc
_________________ Then on that last day he breaks
And he stood tall
And he yelled... and he takes his life
hmm... mnie tez ostatnio mecza zle sny... dzis np snilo mi sie ze w moim miescie byla powodz zabrlismy tylko kilka najpotrzebniejszych rzeczy, musielismy opuscic dom... jak wrocilismy to wszystko bylo takie... nie wiem skad ten sen
Spróbuj zapamiętywać te koszmary, analizować je zastanawiać się co może je powodować i likwiduj te rzeczy w realnym świecie. Przed snem spróbuj pomyśleć o czymś bardzo pozytywnym, radosnym; posłuchaj muzyki którą lubisz, obejrzyj chociaż fragment jakiejś ciekawej komedii
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum