Mam kompeksy. Tak jak duża ilość dziewczyn chciałabym mieć mniej ciałka. Ciężko mi jakoś idzie te odchudzanie, ale musze wziąć się w garść.
A poza tym mogłabym być wyższa, ale to już taki mniejszy problem
oooo!!!!! i piegi, niby mało je iwdać, ale mogłoby ich wogle nie byc.
Imię: Ola
Wysłany: 10-07-2008, 16:07
Ostatnio moim największym kompleksem jest to że jestem za wysoka (175 cm) bo nie mogę chodzić na wysokich obcasach a bardzo bym chciala żeby moje łydki wyglądały na smuklejsze
a co do charakteru zauważyłam że jestem cholernie naiwna i nie znam się na ludziach....
Najwiekszy kompleks to moj nos!wiem ze nie powinnam sie tym przejmowac ze ludzie cos mi powiedza na jego temat, itp w koncu kazdy wyglada jak wyglada,sa ludzie ktorzy maja nawet wiekszy kompleks niz ja.
A poza tym przydaloby sie troche schudnać,mimo ze wszyscy mi mowia ze i tak jestem i chuda i z czego ja sie chce odchudzac.
Stach przed wystapieniami publicznymi,dlatego jak nauczyciel mi proponuje udzial w akademi szkolnej kategorycznie odmawiam!
Bardzo szybko sie denerwuje z błachego powodu.
Bardzo szybko gadam,czasami mnie nie rozumieja co mowie
Naiwna.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum