Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 27-07-2008, 17:21
Żelowa napisał/a:
Moje nazwisko jest normalne.
moje tez !
dkf napisał/a:
koniec tematu o kupie i bezsensownego docinania sobie.
jestem za!
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 27-07-2008, 18:05
Alicjo i nie trzeba bylo odrazu powiedziec .
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
ha! a ja mam nazwisko konkretnie kojarzące się z jednym
kiedyś płakałam na każdym kroku, ale w końcu pogodziłam się z tym, ze nadali mi takie przezwisko, jakie widnieje na miejscu mojego nicka
przynajmniej kazdy mnie pamięta
_________________ w nocy płacze błotem. w dzień rzuca szklankami.
Moi dziadkowie pochodzą z Litwy, więc nazwisko mam litewskie, zaczyna sie na "S" a kończy na "o", kiedys jak byłam mniejsza to błagałam mamę, by mi je zmieniła, bo nikt nie potrafił go wypowiedzieć. Teraz takiego kompleksu już nie mam, cieszę się, że takie mam bo jest jedyne w swoim rodzaju i nigdy go nie zmienię!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum