Wysłany: 19-11-2005, 09:54 Komentarze do fotografii
Proszę w tym temacie dyskutować odnośnie tematu "Pokaż swoja twarz" .
Pamiętajcie o wpisaniu nicka osoby do której się zwracacie.
[ Komentarz dodany przez: Admin: 19-01-2008, 00:08 ]
Piszemy tylko komentarze do zdjęć, uwagi i spostrzeżenia. Dyskusja na inne tematy niż zdjęcia będzie karana warnem.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Heh wyobrazalam sobie bardziej takiego partyboya, co bardziej interesuje sie dziewczetam i silownia niz innymi aspektami zycia. Zmienilam zdanie sadze, ze jestes madry, kultularny i mily. A przede wszystkim biegasz i lubisz gory. A jak ktos biega i lubi gory to musi byc fajny.
Heh wyobrazalam sobie bardziej takiego partyboya, co bardziej interesuje sie dziewczetam i silownia niz innymi aspektami zycia. Zmienilam zdanie sadze, ze jestes madry, kultularny i mily. A przede wszystkim biegasz i lubisz gory. n A jak ktos biega i lubi gory to musi byc fajny.
Nie słodź mu tak.. bo narcyzem się stanie ;D
krystiano napisał/a:
Dzięki Nynka ;] Ty wstaw też swoje ;]
po andrzejkach może wstawie.. bo teraz nie mam takich co tu się nadają do wrzucenia ;D
Heh wyobrazalam sobie bardziej takiego partyboya, co bardziej interesuje sie dziewczetam i silownia niz innymi aspektami zycia. Zmienilam zdanie sadze, ze jestes madry, kultularny i mily. A przede wszystkim biegasz i lubisz gory. A jak ktos biega i lubi gory to musi byc fajny.
Ja i partyboy, dziewczyny, siłownia? Ciekawych rzeczy się o sobie dowiaduje Jak to wywnioskowałaś Btw. tak jak mowi Popiel i dkf ludzi się po wyglądzie nie ocenia
Heh po pierwsze ja nie napisałam, że Kriczer na pewno taki jest tylko, że ze zdjecia mi na takiego wygląda. A to mozliwe dlatego, że przypomina mi bardzo kolege z wygladu, ktory ma taki charakter.
Popiel napisał/a:
A wcześniej byl pewnie glupi, cham i prostak xD
Nie mniemaj jak bylo wczesniej, bo tego nie mozesz wiedziec.
Popiel napisał/a:
A później takie w innym temacie piszą, że liczy się osobowość, dusza itd. G*wno prawda...
A poźniej "taki" ci wpiera poglady które na pewno nie sa twoje. Jak sam już bystrze zauważyłeś, ze wyglad czlowieka ma znaczenie. Przeciez teraz jest "kult ciała". wszyscy chcieliby byc piekni,"trendi&kul" dla jednych wyglad ma wieksze znaczenia a dla innych nie. Ja tylko stwierdzilam, że Kriczer wyglada na symapatycznego czlowieka.
Popiel napisał/a:
Kobieta zmienną jest ~~
Męzczyzna też, w innych topicach pisze ze najwazniejsza jest dusza, osobowosc i intelekt a jak co do cdzego to jakos sie tego nie trzymaja. (oczywsicie nie generalizujac)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum