a może do mnie? nieeeee... nie chciałąbym was wszystkich widzieć na moim własnym, prywatnym polu namiotowym pozatym szczerze mówiąc większości z was w życiu nie chciałabym zobaczyć. wnioskując po tamatach bądź odpowiedziach na ich (nie koniecznie przez potęcjalnego rozmówce zrozumiany). nie mniej jednak z paroma osobami możnaby o czymś sobie poziewać. ale jako ogół jesteście miernotą (bez obrazy moi kochani ) fajnie by było wpaść na taki zjazd, zlot, sabat, whatever i wybrać sobie kilka osób, ulokować je w jakimś odseparowanym pawilonie, zatoczce, łące, whatever, i pogadać
myślę, że osobami godnymi uwagi byliby: Paszczak, Popiel, Solid, Didek, WaveCeptor, Kiczer, blabla... , założycielka tematu. jak dla mnie to osoby, sprawiające wrażenie kompetentnych. chyba nikt więcej mi sie w oczy nie rzucił. chyba że... przecież to jest forum ogólnotematyczne - tu zawsze można jeszcze jakiegoś niepotrzebango posta nabić i nikt sie nie zorientuje ;*
Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-03-2006, 20:56
To jest właśnie najfajniejsze na takim dużym forum że prawie nikt nikogo nie zna osobiście. Ja nie znam z tad nikogo, poza relacjami w sieci, z niektórymi gadałam na gg, ale nigdy nie spotkaliśmy się w realu, i całe szczęście, bo lubie być anonimowa.
To jest właśnie najfajniejsze na takim dużym forum że prawie nikt nikogo nie zna osobiście
Właśnie.
Ja znam osobiście jedną osobą i mi to w zupełności wystarcza. Ale fajniej się gada z osobami, których tak naprawdę nie znamy. Wtedy możemy być bardziej otwarci i szczerzy.
Jednak jeśli wymyślicie jakieś spotkanie w cze-wie to przyjdę
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum