Miło mi jesteś chyba pierwszą osobą która wyraziła taką chęć....i z wzajemnością
dużo jest osób które miło byłoby poznać w rzeczywistości...na razie nie chce mi się wymieniać (weszłam na forum tylko na chwilkę) ale jak znajdę czas to jakąś listę stworzę
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Miło mi jesteś chyba pierwszą osobą która wyraziła taką chęć....i z wzajemnością
Wydajesz się być bardzo ciekawą osobą. Jesteś, że tak się wyrażę w podeszłym wieku (:P), a mimo to nadal posiadasz młodzieńczego ducha. Nie wbiłaś się w ramy/ normy dorosłości.
<stara się nie zakrztusić chrupkiem którego właśnie włożyła do ust>...w podeszłym wieku? znaczy się co "forumowa babcia Kamila"? o matko....wywołałaś tym stwierdzeniem banana na mojej twarzy...hehe...idę poszukać tego ducha młodzieńczego, może gdzieś się pałęta w szkatułce z kulkami na mole
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
jesteś chyba pierwszą osobą która wyraziła taką chęć...
Eeeej!
A ja?
No wybacz moja droga ale mój starczy wzrok nigdzie nie dostrzegł takiej deklaracji (a cofnęłam się nawet z przekory parę stron, żeby zobaczyć)...ale jeśli tak to oczywiście miło mi...chęć ta również jak w przypadku Miyako jest odwzajemniona
Gabi napisał/a:
Elektroniczna napisał/a:
znaczy się co "forumowa babcia Kamila"?
No, jakby nie było, jesteś wśród aktywnych userów seniorką
hehe seniorką <banan x2> pociesza mnie tylko Harlequin nawiązując przy opisie mojego ava do mrocznych nastolatek ....poprawiacie mi i tak dziś dobry humor Dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum