"Kocham Cie" Słowo tak magiczne, a ile znaczy?? No właśnie... Czy zastanawialiście ile razy mówiliście słowo KOCHAM CIE?? Może nie, a jednak warto, ponieważ zauważyłam osoby w moim wieku, które co miesiąc są z kimś innym i zawsze na gadu mają opis Kocham Cie... i w te 3 kropeczki wstawiają imie tak co miesiąc inne...;d To jest moze dla was takie naturalne, ale czasami mnie to wkurza, dlaczego? Bo nie lubie jak ktoś mówi takie puste słowa;/ i mnie to na mase wkurza;d może mój temat jest bez sensu, ale co mi tam ;d
[ Dodano: 09-06-2007, 23:46 ]
Siema
:)
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
może i jest bez sensu. Tez mnie to wkurza! ah! oh!.. eh...
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Mnie tez..chociaż różni sa ludzie i ich uczucia
Ja chyba ze 2 razy powiedziłam ze kocham.. i potym doszłam do wniosku ze nie można tego mówić tak hop siup..
Ostatnio chciłam to powiedziec.. ale wiedziłam ze on mnie nie kocha więc nie było warto skonczylo sie na tym ze zalezy mi na nim..
_________________ "W świecie zajmujesz tak mało miejsca a we mnie masz całe serce. "
Jak teraz spojrzałęm na opisy znajomych z gg, to faktycznie. Osobiście nigdy tych słów nie mówiłem, a chciałbym i mam ku temu okazji, ale narazie nie warto Ponoć, gdy druga osoba nie jest na te słowa przygotowana, zaczyna nas albo wykorzstywać albo ignorować. Co o tym myślicie?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Bo nie lubie jak ktoś mówi takie puste słowa;/ i mnie to na mase wkurza;d
To po prostu ty tak nie rób, a resztę olej.
EOT !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum