czasem...czasem...ale klotnie sa potrzebne...podczas nich dowiadujesz sie jaka "droga polowka" jest na prawde...
To znaczy, ¿e jak siê zdenerwuje i wpadnie w sza³ to znaczy, ¿e jest szalona albo niezrównowa¿ona ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
No cz³owiek zdenerwowany zwykle ró¿ni siê od cz³owieka "normalnego", nie s±dzisz ?
Zgadzam sie,ale w zadnej sytuacji nie pokazujesz jaki jestes naprawde,jak wlasnie podczas klotni.. masz nerwy??owszem-ale masz tez chyba sile zeby nad nimi panowac, nieprawdaz??
[ Dodano: 15 Mar 2007 07:33 pm ]
Aha...no chyba ze sa dwaj "lucky"... jeden jest na dobre dni..a ten drugi na nerwy...
Imiê: Wooof
Wiek: 20 Do³±czy³: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Sk±d: z okolicy
Wys³any: 15-03-2007, 22:47
Didek napisa³/a:
Fala, czy Woof stosuje w waszym zwi±zku falê ?
nie
_________________ Witam w rzeczywisto¶ci...
KOCHAM OLEÑKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
a ja w³a¶nie siê pok³óci³em z dziewczyn± i ona uwa¿a ¿e ja nie mam racji a jak nie mam racji jak j± MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie ona jak zawsze niewinna a to ja wszystko zaczynam-a to dobre... wszystkie dziewczyny s± takie same daæ im palec a wezm± ca³± rêkê albo i wiêcej !!! ale to zawsze my faceci jeste¶my winni !!! a ja wam wszystkim oznajmiam ¿e nic nie zrobi³em i przeprasza³ nie bêdê!!! uk³ony dla dziewczyn które potrafi± i¶æ na kompromis!!!
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i p³aæ".
Aha...no chyba ze sa dwaj "lucky"... jeden jest na dobre dni..a ten drugi na nerwy..
Ale o co chodzi ?
[ Dodano: Sob 17 Mar, 2007 13:53 ]
Fala napisa³/a:
Aha...no chyba ze sa dwaj "lucky"... jeden jest na dobre dni..a ten drugi na nerwy..
Ale o co chodzi ?
To nieistotne. Liczy siê tylko to, ¿e zjad³a. Kobieta, która odmawia swojemu ch³opakowi prawa do lizaka nadaje siê tylko do tego by j± zdradziæ z przygodnie poznanym jurnym siedemnastolatkiem.
_________________ I oto ujrza³em, koñ trupioblady, a imiê siedz±cego na nim ¶mieræ. I piek³o sz³o za nim.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum