ja wąchałam wczoraj. poniuchałam, sztachłam się raz i drugi i popłynęłam
spróbuj powąchać korektor bądz lakier do paznokci bądz marker- to dopiero odlot
przetestowane i godne polecenia
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Ludzie wy nienormalnie jsteście czy co? Wąchanie kleju rozpuszczalników itp. powoduje szybkie i nieodwracalne uszkodzenia mózgu powodujące zanczyny spadek inteligencji, trudność w koncentracji uczeniu się i psuje refleks!
_________________ Każdy ma prawo do wypowiedzi tak jak w USA każdy obywatel może być ławnikiem nawet jeśli myśli że Ziemia ma dwa księżyce , Słońce o zachodzie topi się w morzu itp.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 30-10-2006, 19:39
SkooRo napisał/a:
Koleżanka wącha klej!!
jest skonczona kretynka.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wzyciu! Wachac ? to jakas glupota! I to tyle nie ma sensu sie rozpisywac! ludzie ta sa jednak nienormalni!=//
Jej co się tak ekstytujesz?
Jedni wąchają klej jedni se w żyłe walą.
Każdy robi, to co lubi xD
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Powiedz Twojej Koleżance, Że Wąchanie Kleju Robi Dziury W Mózgu I Jej Mózg Niedługo Będzie jak Wata, będzie mniała schizofrenie albo jeszcze coś lepszego. Moim Zdaniem Nie Wącha Kleju z Byle Powodu, Napewno Ma jakiś Poważny Problem, Pogadaj Z nią Jeżeli Możesz o tym.
_________________ ....::: Nigdy nie pozwol aby strach przed działaniem wykluczył Cie z gry::::....
A co ma faze po tym czy jak;)?? Co jej to daje? Chyba ze chce sie komorek mozgowych pozbyc...
A no coś tam ma.
nie wąchałam ale kumpele wąchały i mówiły, że zaje*** ...
jeśli chodzi o mnie to już wolę iść do baru kupiś sześć browarów i bomba gotowa
Ostatnio zmieniony przez Hakael 18-11-2006, 15:46, w całości zmieniany 1 raz
Za każdym razem jak to robi to w jej mózgu powstają "nieodwracalnie" dziur w mózgu, a ponieważ nie dostarcza tlenu płucom to po prostu się dusi. Wiadomości są z wiarygodnego źródła, a mianowicie z lekcji wychowawczej z psem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum