Raz, jedyny raz i doszłam do wniosku, że szkoda wydawać kaske na płyty muzyczne Czasem w gazecie się trafiła, ale to nie był zamierzony cel, na dodatek jeszcze mi się nie podobała
sobie raczej nie kupuje orginalnych plyt jezeli juz mam wydac pieniadze na jakiegos wykonawce to wole isc na koncert:P tak wiec nie pamietam kiedy kupilem orginalna plyte z muzyka
Matyas [Usunięty]
Wysłany: 22-02-2004, 15:42
Nio ja dla siebie oryginalnych plyt muzycznych nie kupuje, i chyba nigdy nie kupilem Jak cos to sciagam piosenki na kompa i puszczam przez wzmacniacz i mam za darmo Ale ostatnio (jakis miech temu) kupilem oryginlna plyte 50 Cent dla kumpla, na urodzinki.
Imię: Telewizor
Wysłany: 06-07-2005, 16:46
A ja kupuję płyty oryginalne, w zasadzie to tylko kupuję, staram się sciągać jak najmniej empetrójek, chyba że podoba mi się jakiś jeden utwór danego wykonawcy, albo gdy chcę kupić płytę, sciągam kilka piosenek, i kupuję albo nie. Ostatnią płytą jaką kupiłem... hmm zastanówmy się, ostatnio kupiłem chyba w październiku, Alter Bridge- One Day Remains, a tak to dostałem ostatnio płytę w prezencie od koleżanki- "Hot Fuss" The Killers.
Wysłany: 06-07-2005, 19:30
Kiedy ja ostatnio kupiłam jakąś oryginalną płytkę.....
Baaaaaardzo dawno temu
Kilka tych płyt gdzieś by i się znalazło...
_________________ "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..." JP II
Monializa [Usunięty]
Wysłany: 06-07-2005, 21:02
Ostatni raz kupiłam orginalną Meteore- Linkin Park - od nich mam wszystkie orginalne, reszty niestety nie, u nas w polsce orginalne płyty są bardzo drogie. Przeczytałam ostatnio że przeciętny amerykanin pracuje godzine na orgnialna płytę, a my musimy o wiele więcej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum