bardzo lubie kawe, ale najczesciej pije po prostu z mlekiem i cukrem
_________________ "Życie to, aby móc odetchnąć jeszcze raz, reszta nic nie znaczy" Mansfield
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
Imię: Asia
Wysłany: 25-06-2006, 17:25
Ja nie moge pić kawki bo mi się rece strasznie trzęsą po niej i wogóle wszystko w środku Ale od czasu do czasu lubie sobie wypić- ale z dużą ilością mleka- praktycznie pół na pół bo po innej źle się czuje...
[ Dodano: 25 Cze 2006 05:30 pm ]
Oooo mam jeszcze pytanko!!
1)Jak zrobić capucino- tak żeby pianka była puszysta??
2) I jak zrobić kawe z żółtkiem aby się nie zważyło??
Imię: Agnieszka
Wysłany: 25-06-2006, 20:35
Uwielbiam kawe, jak wsatje rano do szkoły to zawsze pije, może troche z przyzwyczajenia, a jak budze się puźniej to nie zawsze, nieraz najdzie mnie ochota to sobie zrobie. Pije tylko iwyłącznie mieloną, bez mleka i bez cukru. Jak dla mnie kawa musi być mocna (i to raczej bardzo - 2 miarki, ok 5-6 łyżeczek), czarna i gorzka.
Imię: Asia
Wysłany: 25-06-2006, 22:54
ALEX dzieki Mój tatusiek się ucieszył bo nie wiedział jak to zrobić- zresztą z miłą chęcią sama posmakuje- bo nigdy nie miałam do czynienia z taką kawa. Mam nadzieje że będzie dobra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum