Co sadzicie o tej legendzie polskiego metalu? Słucha ktoś? Za co lubicie, za co nie? Którą płyte najbardziej lubicie? Kat z Romkiem, czy z Beckiem? Kat bez Romka czy Romek bez Kata?
Jako że Kat jest moja ulubiona, ukochana, najwspanialszą, boskia, uwielbianą itd. grupą lubię wszystkie płyty z Kostrzewskim, lecz 666 ma swój niepowtarzalnny klimat, i chyba to właśnie lubię najbardziej, zaraz po niej są Ballady, Oddech wymarłych światów, później Róże miłości.., i później reszta
Kat zdecydowanie z Kostrzewskim, nowej płyty znieść nie mogę. Profanacja świętości!
słabo znam ten zespół, kojarze kilka piosenek, które są dość fajne. lubię jak moi koledzy grają sobie jedną z piosenek KAT-a, ale oczywiście tytułu nie znam
Jezu czego wy słuchacie ... Ja słyszałem jedna ich piosenke i juz mam dosyc... Juz wolałbym Slipknokta...
Bo się nie znasz. KAT jest legendą polskiego metalu, i jak by nie patrzeć, szacunek się należy, podobać się nie musi. Zwróć uwagę, ze KAT ma bardzo zróżnicowane utwory, np. różnica między Balladami a 666 jest kolosalna, więc takie wypowiedzi, po wysłuchaniu jednej piosenki, świadczą o ignorancji, żeby nie powiedzieć glupocie.
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 28-07-2006, 10:54
Piosenki KATa przyprawiają mnie o ból brzucha. Kostrzewski naprawde rozbawia mnie do łez swoimi tekstami . Nie lubię i nie wiem jak można słuchać takich poje*anych tekstów.
Piosenki KATa przyprawiają mnie o ból brzucha. Kostrzewski naprawde rozbawia mnie do łez swoimi tekstami . Nie lubię i nie wiem jak można słuchać takich poje*anych tekstów.
Eee to po ciula ich sluchasz, jak Ci się nie podobaja?
Kazdy slucha, to co lubi. A jeśli Cie boli brzuch to zażyj Nospę.
Ja lubię KATa i nie wiem, jak mozna stwierdzic ze teksty KATa są poje.bane.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Devil
Szatan, Szatan!
Zagładą hien
Zagładą strugi lat
Modlitw na cześć
W krwi skąpanych ciał
Devil
Szatan, Szatan!
Myśl słowa draży łeb
Twój łeb
Szatan, Szatan
Z nim konać
Nawet żyć
Szatan
Szatan i rum
Jam czarna śmierć
Śmierć w oczach wrogich paszcz
Poddajcie się!
Swiat był zawsze nasz!
Szatan, Szatan!
Z nim konać, nawet żyć
Szatan
Szatan i rum
Devil
Szatan, Szatan!
Jest panem zła
W nim rozum tkwi i mądrość
- Mówie wam
Trzy szóstki, szóstki trzy
Mój i ludzi znak
Szatan, Szatan!
Z nim konać
Nawet żyć
Szatan
Szatan i rum!
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Devil
Szatan, Szatan!
Zagładą hien
Zagładą strugi lat
Modlitw na cześć
W krwi skąpanych ciał
Devil
Szatan, Szatan!
Myśl słowa draży łeb
Twój łeb
Szatan, Szatan
Z nim konać
Nawet żyć
Szatan
Szatan i rum
Jam czarna śmierć
Śmierć w oczach wrogich paszcz
Poddajcie się!
Swiat był zawsze nasz!
Szatan, Szatan!
Z nim konać, nawet żyć
Szatan
Szatan i rum
Devil
Szatan, Szatan!
Jest panem zła
W nim rozum tkwi i mądrość
- Mówie wam
Trzy szóstki, szóstki trzy
Mój i ludzi znak
Szatan, Szatan!
Z nim konać
Nawet żyć
Szatan
Szatan i rum!
Taa lepiej..
Nie wszyscy muszą pisać o romantycznej miłości czy jakieś suche teksty w stylu "uh la la baby".
Jak się komuś teksty nie podobają to nie musi ich słuchać.
Proste.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie wszyscy muszą pisać o romantycznej miłości czy jakieś suche teksty w stylu "uh la la baby".
Nie tylko KAT nie pisze o romantycznej miłości. Ale jak ktoś mówi że ma "poje.bane teksty" to się nie dziw, bo przykład ci podałam. Dla mnie KATA słuchają tylko jacyś fanatycy, bo zwykli prości ludzie tacy jak ja nie wytrzymują takie dawki mroku w ich piosenkach
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum