Ale najlepsze kakao jest takie w brązowym pudełku z wiatrakiem na obrazku - bardzo dobre - tyle ze gorzkie - bo nei słodzone
natural
aa tee..
mam je w domu..
ale nie lubie bo trzeba cukier dodawac ;p
Własnie tak zrobiłem sobie dzis kakao, 30 sekund roboty, łyzeczka kaka + 2 cukru + troche wody, mieszasz tak aby grudek jak najmniej zostało potem dolewasz mleka i msz pyszne kakao
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
kamasutra napisał/a:
Alan napisał/a:
Ale najlepsze kakao jest takie w brązowym pudełku z wiatrakiem na obrazku - bardzo dobre - tyle ze gorzkie - bo nei słodzone
natural
aa tee..
mam je w domu..
ale nie lubie bo trzeba cukier dodawac ;p
Własnie tak zrobiłem sobie dzis kakao, 30 sekund roboty, łyzeczka kaka + 2 cukru + troche wody, mieszasz tak aby grudek jak najmniej zostało potem dolewasz mleka i msz pyszne kakao
hehe
ale fakt dobre
ale ja wole te w szybszym wydaniu ;]
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 29-08-2007, 01:59
Alan napisał/a:
tym postem sprowokowałąs kamastre devira oraz kamile do napisania posta nie na temat co sprowokowało mnie do napisanie tego posta
daj sobie warna za sprowokowanie Ot'a
Nie popisuj się. Dotychczas nikomu tego typu posty nie przeszkadzały. A w ogóle to ty dobrze wiesz o co mi w tamtym poście chodziło, bo nie jesteś jakimś debilem. Jak chcesz wejść na wojenną ścieżkę to wiele nie trzeba. Radze ci już tu nawet nie odpisywać, jak coś to pisz na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum