G.a.p.o.n i Didek czy wy muscie ze sobą bez przerwy dyskutować.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 18-04-2007, 18:34
Obiecuję poprawę. Już nigdy nie będę dyskutował o Ojcu Chrzestnym, koniu trupiobladym, o jego pisowni także, ani nawet o wyimaginowanej recenzji filmu Job. Teraz tylko odliczanka, jaka jest u Ciebie aktualnie pogoda. ew. posty o babci. I to wszystko dla człowieka, który uważa, że mam największą pytę wśród administratorów i jako jedyny wierzy w to, że wiem gdzie leży Iran.
Didek [Usunięty]
Wysłany: 18-04-2007, 18:35
I pamiętajcie żeby nie pisać o kowbojach z Ameryki - kasują posty. Mi przynajmniej skasowali.
Nie widziałam więc się nie wypowiadam.Kino polskie jest niby słabe ale jest pare perełek z rozrywkowych podobał mi się "Poranek Kojota" i "Chłopaki nie placzą".Pozatym oczywiście Polański np."Nóż w wodzie" "Pianista" (niby nie do konca polski bo nie polscy aktorzy ale liczy sie rezyser) oraz 3 kolory Kieslowskiego i dekalog.Ze starszych to oczywiscie najlepsza komedia to MIś.Rys się do Misia nie umywa.A job? Zobacze ocenię..pogadamy wtedy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum