hehe dobre ale nie ma takiego skutku kiedy sie jest na takie cos przygotowanym
kiedys widziałem filmik jak ojciec 6 letniemu dzieciakowi zapodał takie cos- dzieciak maksymalnie wlepiony w ekran szuka czegos a tu BACH!!!!- prawie z butów chłopaczek wyskoczył- a ojciec kretyn skonczony stoi z kamerai sie smieje(moim zdaniem głupi zart zwazywszy, ze dzieciak miał 5 czy 6 lat)
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
kiedys widziałem filmik jak ojciec 6 letniemu dzieciakowi zapodał takie cos- dzieciak maksymalnie wlepiony w ekran szuka czegos a tu BACH!!!!- prawie z butów chłopaczek wyskoczył- a ojciec kretyn skonczony stoi z kamerai sie smieje(moim zdaniem głupi zart zwazywszy, ze dzieciak miał 5 czy 6 lat)
jaki z tego wniosek ze ojciec idiota ciekawe jak by sie zachowal jak by jemu cos takiego zrobili debil
hehe dobre ale nie ma takiego skutku kiedy sie jest na takie cos przygotowanym
Fajna, na mnie nie zrobiło wrażenia, ale moja mama miała już lepszą fazę
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum