Mam 23 lata, niedawno skończyłem, lecz uważam, że jestem trochę dziecinny bo oglądam się za dziewczynami młodszymi odemnie nawet 9 lat (zaznaczam,że nie jestem pedofilem), patrzę na ich piersi, nogi, tyłek. Natomiast nie interesują mnie dziewczyny w moim wieku, i chyba dlatego bo nie dorastam im intelektem, od razu czuję się gorszy. Myślę, że podświadomie o tym myślę.
Co o tym sądzicie? Czy ja po prostu jestem dziecinny? A może możecie mi pomóc.
oglądam się za dziewczynami młodszymi odemnie nawet 9 lat
Dawid_IQ82,5 napisał/a:
patrzę na ich piersi, nogi, tyłek
23 - 9 = 14
tlumacz sobie czym chcesz swoje zachowanie ale dla mnie to troche chore. nie obrazajac nikogo, 14 lat to jeszcze dziecko nie rozwiniete do konca fizycznie! http://pl.wikipedia.org/wiki/Pedofilia
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Ostatnio zmieniony przez I3ziko 31-07-2006, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Hmm, to niekoniecznie moze byc zwiazane z intelektem, ja mam troche powyzej sredniej, a przylapuje sie na tym ze wciagaja mnie bajki ktore oglada moj brat
Człowieku ja podałem skrajny wiek i dziewczyny w tym skrajnym wieku muszą być dość dojrzałe. Nie interesują mnie deski, ja patrze wyłącznie na dojrzałe (takie się żadko zdarzają ale zdarzają a jeśli nie to może przesadziłem w końcu się nie pytam - może zaczynam od 16).
AAA ja to w ogóle raz się z dziewczyna na bilarda umówiłem (starszą o rok) i mnie złapała choroba bo choruje na schizofrenie, dlatego się już nie umawiam. Ale i tak bardziej patrze na młodsze - coś w tym jest... A więc, czy jestem dziecinny? Czy to kwestia IQ? I czy teraz I3ziko mi możesz pomóc?
Dawid_IQ82,5, zazdroszcze ci masz IQ większe od mojego 4 razy a ja też patrze na dziewczyny młodsze tak gdzieś 10 lat młodsze takie przed komunią najbardziej lubie
[ Dodano: 31 Lip 2006 11:08 pm ]
Alicja napisał/a:
Sakura wróciła
nie musiała by zakładać nowego przeciez jej zdjeli warny znowu ma 3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum