Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 12:59
Jest ze mną źle POMOCY
Autor Wiadomość
Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Imię: Arturek ~~
Wysłany: 05-03-2007, 21:47   

Wojtek.Mily napisał/a:
Komentarz chyba zbędny?
Niezbędny. Dawaj komentarz.
Wojtek.Mily napisał/a:
W sumie to się nie dziwie, że mnie tak nazwałes. Przegiąłem
Brawo, k**wa, brawo ~~

Ad maiorem Dei gloriam.

Wojtek.Mily 
*
Lekkość ducha

Imię: Wojtek
Wysłany: 05-03-2007, 21:51   

Dobra, sypię głowę popiołem, koniec tematu, chyba, ze chcesz komenta to moge Ci go na priva przesłac, zeby nie robic offtopa. To, ze przyznaję się do tego, iz glupio sie zachowałem, nie znaczy, ze masz prawo wulgarnie sie do mnie odnosc.

Popiel 
+++++
Zły Człowiek

Imię: Arturek ~~
Wysłany: 05-03-2007, 21:59   

Wojtek.Mily napisał/a:
zeby nie robic offtopa
mi tam OT nie przeszkadza :D
Wojtek.Mily napisał/a:
nie znaczy, ze masz prawo wulgarnie sie do mnie odnosc.
Do wszystkich sie brzydko odnosze, nie czuj się przesadnie tym zaszczycony ~~.

Ad maiorem Dei gloriam.

ssswirek1 
*
Swirek

Imię: Szymon
Wysłany: 05-03-2007, 23:12   

Bracie Zycze powodzenia w leczeniu i trzymaj się w pewnym sesie wiem jak to jest moj przyjaciel tez miał takie problemy ! życze ci jak najlepiej jemu sie udało więc czemu ma sie nie udac tobie !?

Znak zodiaku: bliznieta

worldwar 
*
life is only one

Imię: Przemek
Wysłany: 06-03-2007, 00:52   

To chyba prowokacja.. ale jeżeli nie to współczuje. Na tym forum nie ma raczej kompetentnych ludzi, którzy pokażą Ci drogę. Jesteś mądrym człowiekiem, sam powinieneś wiedzieć co wybrać, Albo umrzesz, albo postarasz się z tym wygrać... Jezeli rzeczywiście ćpasz, to chyba zdajesz sobie sprawę, że będzie już tylko gorzej... nie trzeba było plynąć z tematem. Swoją drogą... to ciekawe skąd masz dojście do takich dragów które wymieniłeś w końcowej części swojego posta... Bo w Polsce to ich raczej łatwo nie da się załatwić. Chyba, że warsaffka :gitara:

Znak zodiaku: lew

Alicja 
Zasłużeni
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 06-03-2007, 07:45   

Cytat:
Na tym forum nie ma raczej kompetentnych ludzi, którzy pokażą Ci drogę.

Zaprawdę powiadam ci grzeszysz - wszyscy poradzili mu iść na odwyk, tak jak chyba zresztą ty radzisz.

http://muzyka.onet.pl/off/3546133,utwor.html <-- głosować natychmiast! ^^

Znak zodiaku: koziorozec

Matematyk

Wysłany: 06-03-2007, 12:41   

worldwar napisał/a:
To chyba prowokacja.. ale jeżeli nie to współczuje. Na tym forum nie ma raczej kompetentnych ludzi, którzy pokażą Ci drogę. Jesteś mądrym człowiekiem, sam powinieneś wiedzieć co wybrać, Albo umrzesz, albo postarasz się z tym wygrać... Jezeli rzeczywiście ćpasz, to chyba zdajesz sobie sprawę, że będzie już tylko gorzej... nie trzeba było plynąć z tematem. Swoją drogą... to ciekawe skąd masz dojście do takich dragów które wymieniłeś w końcowej części swojego posta... Bo w Polsce to ich raczej łatwo nie da się załatwić. Chyba, że warsaffka :gitara:

W sumie masz rację. na forum ciężko szukać pomocy,u osób mlodszych o dobre 20 lat, ale mimo wszystko dziękuję za dobre intencje.
p.s Jestem dosyc zamożnym czlowkiem i za te pieniądze co posiadam każdy drag można w Polsce kupić włańczając LSD, marihuanę, kokaine czy haszysz.

worldwar 
*
life is only one

Imię: Przemek
Wysłany: 06-03-2007, 17:00   

https://hyperreal.info/ <-- tu uzyskasz informacje na temat ośrodków, sposobów leczenia... no i pogadasz z innymi wkopanymi w to bagno. Skoro jesteś zamożny to stać Cię na inne, przyjemniejsze rzeczy które można robić w życiu. Nie warto go tracić przez coś tak lichego jak narkotyki... no nie ? Do końca życia będziesz naznaczony, ale skoro zaszedłeś tak wysoko ( poziom społeczny ) to bankowo masz tyle samozaparcia by z tego wyjść, oczywiście z odpowiednią pomocą... bo samemu może być ciężko.

PRÓBUJ ! UDA SIĘ :564:

Ja właśnie wychodzę z fajek ( 21 dni bez papierosa, po prawie 8 latach palenia ) może to złe porównanie, ale też nie jest łatwo.
Ostatnio zmieniony przez worldwar 06-03-2007, 17:07, w całości zmieniany 1 raz  

Znak zodiaku: lew

dudek 
*

Imię: Jaś
Wysłany: 06-03-2007, 17:08   

worldwar napisał/a:
Na tym forum nie ma raczej kompetentnych ludzi,

Moze i nie ma, ale facet musiał się komus zwierzyć.

Mirurke21 
*
Mirurk24

Imię: Tomek
Wysłany: 16-05-2007, 21:21   

Jestem pełen podziwu matematyku. Dajesz rade ogarniac zycie na uczelni i walisz tyle brawo. Zapedziles sie troszke co nawet nie wiesz jak sobie poradzic w tej innej rzeczywistosci ( tzn tej bez draguw) taka petelka sie wlancza i ciezko wyskoczyc znam to dwa lata nie cpam a petelka zostaje drag by rozladowac i zaciska sie petrelka na twojej szyji nie buj sie dostaniesz kopa od zycia i przyjdzie ci wybierac drag czy trzezwosc zespul abstynencyjny(bardzo prawdopodobny hehe) i dzwiganie samego siebie z tym calym syfem ktory przez dragi sie zbiera prosta kalkulacja cpasz-ucieczka pójście na latwizne upadek kto wie co dalej nie cpasz rzucasz-stajesz sie silniejszy nawracasz sie rodzisz sie na nowo to ci gwarantuje wazne pozbyc sie dragow raz na zawsze i nie myslec o niech.

Znak zodiaku: panna

Ceemka 
Zasłużeni

Wysłany: 16-05-2007, 21:28   

Odwyk i nic wiecej.

Odwyk.

Odwyk.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu