To cudownie że są jeszcze męrzczyźni którzy pomimo odrzucenia chcą walczyć a nie "zlewają wszystko" itp. Zycze powodzenia, dziewczyny czasem same niewiedzą czego chcą i trzeba im uzmysłowić co mogą zyskać (kochającego i wiernego faceta). POWODZENIA
_________________ zawsze może być gorzej więc uśmiechnij się
no to przytoczyła Ci powód - odległość między Wami.
miałam kiedyś takiego znajomego, wiedziałam, że mnie lubi trochę bardziej, ale ostatecznie stwierdził, że za daleko mieszkamy, żeby być razem. oczywiście, ja nie traktowałam go inaczej jak kolegę kolegi, więc nie wiem skąd wytrzasnął sobie, że ja i on... itd tylko zrobił z siebie głupka... potem żałował, że zrezygnował - mężczyźni już tak mają...
ale wracając do tematu: myslę, że dziewczyny chcą mieć przy sobie kogoś, kto jest blisko, zawsze da się wyrwać na spacer, czy też przyjść i pocieszyć w czasie gorszych dni. może ona ma złe doświadczenia ze związków na odległość? a może się boi następnego związku, bo została zraniona mocno? (sama tak miałam, dopiero po roku się odważyłam...)
porozmawiaj z nią. wytłumacz jej, że jest dla Ciebie najważniejsza. spróbuj o nią zawalczyć mimo tej odległości - tylko nie bądź nachalny. nie wiesz, co lezy u podłoża jej decyzji. może złe doświadczenia, może "ten trzeci"... w każdym bądź razie - życzę powodzenia!!!
Ostatnio zmieniony przez Tasha 13-12-2006, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
pytałem ja o wszystkie te rzeczy i niejednokrotnie zapewniałem o swoich uczuciach zresztą nie tylko słowami ale nic. Nagle przestałem dla niej istnieć zbywa mnie nie zauważa a jak pytam c sie stało odpowiada nic i twierdzi że jest wszystko ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum