Nie wiem jak wy, ale ja mam chyba jakiegos "jesiennego dola".
Doslownie nic mi sie nie chce robic, nauke zawsze odkladam na pozniejszy plan. Nie chce mi sie chodzic nawet na zakupy. Moze to jest spowodowane tym, ze gdy wychodze do szkoly widze ciemnosc, kiedy wrcam to zazwyczaj tez... poza tym czesto jestem na siebie zla.
Jesienna deprecha, normalnie tak jak ja.Rano ciemność widzę jak wracam też ciemność widzę, nigdzie wyjść, bo zimno nie ładnie, uczyć się nie chce... Miałam tak dopóki przyjaciółka się nie wkurzyła, i przyszla na pocieszenie z romansidłem, 2l Coli i popcornem, na seans babski, i pomogło. Regeneracja sił automatyczna.:)
_________________ "Dzień, zwykły dzień
Deszcz na twarzy
Czarno-biały film, komedia
Ludzi w kinie tłum..."
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 12-12-2006, 15:54
Dragwena napisał/a:
Mi zawsze pomaga duuuuużo czekolady,
eh to tak jak ja... zawsze kiedy dopada mnie dół albo nudzi mi się to "jem" wiem wiem głupi nawyk:P
Mnie dobija ta monotonia. Ciągle to samo. Szkoła dom szkoła dom.:/ Nie robię nic innego prócz "chodzenia do szkoły, jedzenia spania i srania" za przeproszeniem:P
Imię: po prostu lika
Wysłany: 12-12-2006, 18:13
Gdy jest już późna jesień czy zima i jak rano wstaję i jest ciemno - to nic mi się nie chce. I właśnie najgorsze są te ranki. Trzeba wstać z ciepłego łóżka a jeszcze ciemno jest i do pracy iść. No i wszystko dla mnie jest bezsensu. A tak poza tym to znoszę dobrze jesień i zimę
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum