hehe...no cóż mnie bardziej podoba sie moja nazwa albo to wynikało z braku wiedzy ale w to wątpie
Hehe ... to każdy zostanie przy swojej nazwie, bo mnie się bardziej podoba moja nazwa ...
No cóż ja nie będę nic wnioskował, ale może rzeczywiście masz taki brak wiedzy na ten temat, bo mogłeś nie słyszeć takiej nazwy, ale to mało ważne ...
A tak poza tym to właśnie dzisiaj zajadałem to danie na obiad ...
Czyli ty nazywasz piersi z kurczaka schabowymi, no coz mozesz sobie tak nazywac, ale schabowe to jednak z wieprzowiny (prosze nie mylic z naszym userem, Piotrkiem)
Czyli ty nazywasz piersi z kurczaka schabowymi, no coz mozesz sobie tak nazywac, ale schabowe to jednak z wieprzowiny (prosze nie mylic z naszym userem, Piotrkiem)
Hehe ... no tak wyszło, że piersi z kurczaka nazywam schabowymi ...
Dobrze, że mnie uświadomiłaś, że schabowe to z wieprzowiny ...
No cóż, spróbuję się jakoś odzywczaić, żeby nie mówić kotlet schabowy tylko kotlet z piersi kurczaka, ale ciężko będzie się odzwyczaić ...
Moim najlepszym jedzonkiem jest:
rolady nadziewane szynka, ogórkiem kiszonym i cebula, (mieso wolowe)
do tego kluski ślaskie z sosem
hehehe i modra kapusta - czyli czerwona
Pychotka to najbardziej lubie w niedziele na obiadek
a na deser dobruchne lody
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum