Interesuję się jazdą konną i psami rasy American Staffordshire Terrier (amstaff) :) Czy ktoś z Was ma podobne zainteresowania? Jazdą konną interesowałam się od dzieciństwa, a ponieważ moja starsza siostra jeździła konno, ja też to po niej odziedziczyłam :p Najśmieszniejsze jest to, że mam też młodszą siostrę, która również jeździ :D Konie i amstaffy to moje prawdziwe pasje! Nigdy się z nimi nie znudzę! Sama mam suczkę rasy amstaff, jest kochana ;) Wypowiedzcie się o tym.
Znak zodiaku:
chennille [Usunięty]
Wysłany: 03-07-2006, 22:27
ja tez mam amstaffa, ale psa, blekitnego. ma 7 lat i nie mieszkam juz z nim, zostawilam z rodzicami. konno jezdze od 5 roku zycia, widze ze mamy duzo wspolnego!=)
Ja konie kocham, jezdze od małego nie wyobrazam sobie zycia bez tego sportu i tych zwierzat
A co do amstafow, to ślicznego masz psiaka wystawiasz go może?
_________________ bo tak.
Ostatnio zmieniony przez ^Kasia^ 04-07-2006, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
Znak zodiaku:
chennille [Usunięty]
Wysłany: 04-07-2006, 20:44
nie wystawiam, bo chociaz rodzice byli rasowi, ojciec nie byl wystawiony 3 razy, czy jakos tak i moj psiaczek nie dostal rodowodu. ale co za roznica, z papierkiem czy bez, i tak bym nie wystawiala. moja milosc nie jest do podziwiania tylko do kochania, bo to zwierzaczek rodzinny!
Ja konie kocham, jezdze od małego :D nie wyobrazam sobie zycia bez tego sportu i tych zwierzat ;)
A co do amstafow, to ślicznego masz psiaka :) wystawiasz go może?
Chennille, to chyba było do mnie ;) Bona nie ma rodowodu, dlatego jej nie wystawiam. Ale może kiedyś, gdy będę miała rodowodowego amstaffa to kto wie? :D W najbliższym czasie chciałabym wraz z siostrą kupić dla Bonity koleżankę (lub kolegę) ;)
Dużo ludzi boi się jeździć konno bo się boją, ale naprawdę nie ma czego Co do amstaffów, to najpierw musisz się dowiedzieć dużo o nich, bo 'na ślepo' nie radziłabym Ci brać takiego psa.. to są psy bojowe i będą chciały dominować, więc jeśli mało się na tym znasz to du*a.. Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum