Oj nie, nie lubie Japonii. Prosze żeby nikt sie nie czuł urazony, ale manga to jednym słowem okropieństwo!! Nie wiem jak ktoś to może lubic.
ale japonia to nie tylko manga kobieto
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Zaczęło się od Hayao Miyazakiego i Spirited Away, potem inne anime mangi(polecam Fruit Basket-to najlepsza manga, jaką w życiu czytałam).Kulturą i resztą zaraził mnie mój skarb, a teraz jestem w Londynie i jest mnostwo Japończyków, więc cały czas jestem "okrążona"...mru
mmm... Miyazaki... mniami! ja wciaz nie moge dostac "Ruchomy zamek Hauru"...
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 07-11-2006, 16:38
Ruchomy Zamek Hauru jest cudowny, a sam Hauru taki pociągający poza tym jest jeszcze pare jego filmów godnych uwagi, chociażby Mój Sąsiad Totoro.Zresztą, wytwórnia Ghibli robi najlepsze anime
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 10-11-2006, 23:59
monet byl zafascynowany... jak inni wowczas...
ale to nie szlo w kierunku anime... hyhy
ostatnio jakis komiks czytalam nawet ciekawy
jednak te wielkie oczy mnie przerazaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum