Nivea naprzemiennie z Rexoną
Ale zaznaczyłam Nivea, bo bardziej lubie jego zapach niż Rexon.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
antyperspirant, zapycha gruczolły i przez to się wogóle nie pocisz,
Lekcje biologii się kłaniają - człowiek poci się nie tylko pod pachami.
*ave* napisał/a:
nie uzywam antyperspirantu, bo uzywam Antidrala, po prostu sie nie poce...
Też używam Antidral'a a jak robię sobie od niego przerwę, to używam antyperspirantu firmy AA
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Imię: Natalia
Wiek: 17 Dołączyła: 04 Maj 2007 Posty: 42 Skąd: z domu :)
Wysłany: 05-05-2007, 14:41
Używam antyperspirantów najczęściej firmy Rexona i Dove. Chociaż obecnie oprócz nich mam teraz pomarańczowego Adidasa, zielone AA i dzisiaj kupiony Nivea Pearl Beauty
_________________ Łza po pierwszej miłości jest jak perła.
kulki: AA (Active lub bezzapachowy) a czasami Rexona
Dla kobiet robią kulki które nie powodują lub ograniczają ślady na ciemnych ciuchach natomiast dla facetów jeszcze się nie spotkałem
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum