Uwielbiam "Gotowe na wszystko"! To taka moja mała słabość.
Choć chyba nie jestem mimo wszystko taką pasjonatką jak niektórzy...
Nie wiem czy będzie mi się chciało dziś oglądać.
Może dlatego tak się rozleniwiłam, że koleżanka obiecała mi ściągnąć wszystkie odcinki?
hela w opałach- na obecną chwilę jest to jedyny serial który umie mnie rozbawić
O tak, też lubię ^^. Rozkręcił się trochę, bo w początkowych odcinkach mnie nudził.
A w dalszym ciągu lubię "Nianię", choć ten serial z kolei zaczyna się psuć, wg mnie.
No i "Gotowe na wszystko" - gdyby nie ten serial to w poniedziałki byłabym wyspana
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Uwielbiam "Gotowe na wszystko"! To taka moja mała słabość.
Choć chyba nie jestem mimo wszystko taką pasjonatką jak niektórzy...
Nie wiem czy będzie mi się chciało dziś oglądać.
Może dlatego tak się rozleniwiłam, że koleżanka obiecała mi ściągnąć wszystkie odcinki?
ja jak juz pisałam tez jestem fanką Gotowych na wszystko-uwielbiam ten serial, teraz mam jeszcze szczescie bo ogladam 4 serie w telewizji "n" wiec podwójna radosć.
Lubie seriale takie jak :
-Detektyw Monk
-Nie ztego świata
-Gotowe na wszystko (trochę)
-Agenci NCIS
-Kryminalne zagadki LA , Las Vegas & Miami
-Niania ( amerykańska wersja )
-Uwaga, faceci
-Na fali ( ang. The O.C)
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Ostatnio zmieniony przez ichigo 30-01-2008, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
ja uwielbiam NaWysokiej Fali z zigzapa, najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogladalem Fly to moja ulubienica, milusia taka rzadko zdarza mi sie przegapic jakikolwiek odcinek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum