Mi Basen raczej sie nie podobał za bardzo nie to żeby był zły, był poprostu takim przecietnym filmem jakich wiele, widziałem go juz dosc dawno temu chyba nawet miałem w wersji z dubingiem
Jakies tam "Laleczki czaki" ogladałem ale które to były części to juz nie wiem. Nie zmienia to faktu że były to bardzo wciągające filmy a i spało sie po nich "fajnie"
Ja po obejrzeniu 'Laleczki czaki' miałam nieprzespane noce i wszystkich moich lalek sie bałam.... Wiec wyladowały w jakims pudłe..Bo miały podejrzane oczy :o) tak kiedys twierdziłam ..teraz to sie smieje wspominając to ale wtedy ..heh..
...widziałem go juz dosc dawno temu chyba nawet miałem w wersji z dubingiem
Również miałem wersję z polskim dubingiem ...
SkooRo napisał/a:
Oglądał ktoś Laleczke Chaki (czaki) 3 ?
podobno spać po tym nie można!
Oglądałem wszystkie części, gdy byłem jeszcze bardzo młody i zawsze leciało to w godzinach nocnych, a później bałem się iść po domu jak było ciemno i nikogo nie było ...
Ja słyszałem, ale nieoglądałem Teraz to mnie filmy zawaliście wkurzają :twisted: niewiem czemu, ale jak mi siostra mówi, że chce obejżeć film to mnie szlak trafia Niemoge patrzeć czasami na opis gg SkooRo typu "Oglądam film bede potem" :twisted: Czemu tak jest? :632:
Choroba komputerowa! Nie możesz znieść czegoś co odbija od komputera. Twój mózg woli się koncetrować na komputerze, jak cos przy nim robisz. Nie znosisz siedzieć przed komputerem nic nie robiąc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum