Zgadzam sie, naprawde bardzo dobry film, polecam bo warto
A jesli chodzi o "Mindhunters" o to jego opis z www.filmweb.pl:
Na opuszczonej wysepce FBI prowadzi program szkoleniowy dla jednej ze swoich sekcji, zwanej "Mindhunters", zajmującej się ściganiem seryjnych morderców przy wykorzystaniu profilu psychologicznego. Sytuacja zaczyna się jednak wymykać spod kontroli, kiedy okazuje się, że jeden z siódemki młodych agentów jest zabójcą, który za cel stawia sobie wymordowanie wszystkich pozostałych uczestników treningu...
opis raczej niczym sie nie wyróżnia ale film bardzo dobry do samego kończa trzyma w napięciu
Wczoraj wieczorkiem oglądałem film pt: "Efekt motyla"... z tego filmu można wysunąć pewne wnioski, dał mi on wiele do myślenia... bardzo ciekawy film... na początku nie wiadomo o co chodzi, ale potem wszystko się wyjaśnia... polecam Wam go obejrzeć!! To trzeba zobaczyć, bo sama takie czytanie o nim wiele nie daje!
Wczoraj wieczorkiem oglądałem film pt: "Efekt motyla"... z tego filmu można wysunąć pewne wnioski, dał mi on wiele do myślenia... bardzo ciekawy film... na początku nie wiadomo o co chodzi, ale potem wszystko się wyjaśnia... polecam Wam go obejrzeć!! To trzeba zobaczyć, bo sama takie czytanie o nim wiele nie daje!
Mógłbyś mi go udostępnić na swoim serwerze(oczywiście w programie mój serwer) co
Również oglądałem ten film całkiem niedawno, film ciekawy, na pewno coś nowego. Mozna sie na jego przykładzie przekonać jak wielki wpływ ma na nasze życie kazda krótka chwila, moment życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum