Oj bardzo duzo, przedewszystkim lubie dobre filmy, moze to byc nawet komedia romantycza jak np. Dziennik Brigith Jonnes*, albo dobry horror "Ring", "Thing", dramat "Stowarzytszenie... " itp itd.
Chodz ludzie ogladac...
- thrillery
- psychologiczne
- animowany, bardzo fajny jest np. "Skok przez płot"
Lubie bardzo kino D. Lyncha, ktore jest niewatpliwie trudne w odbiorze, ale ze to jego filmy pamieta sie przez lata lub David'a Finche'a za gienialne "siedem" czy "podziemny krag"
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
ja chyba najbardziej lubie dramaty, a przynajmniej filmy z tego gatunku najczesciej laduja w moich ulubionych.
generalnie nie ma takiego gatunku, ktory bym faworyzowala, bo uwazam, ze w kazdej konwencji mozna nakrecic cos dobrego. interesuje mnie fabula i mile widziane jest cos co spowoduje, ze jak wylacze film to wlaczy mi sie refleksja
Błąd to jest. Nie ma faktów autentycznych. Fakt sam w sobie jest prawdziwy.
Lubię thrillery, psychologiczne filmy, horrory,ale nie z rozlewem krwi, obyczajowe i historyczne,szczególnie o II wojnie.
wojenne u mnie przodują. Nie tylko te z 'nowej serii'. Stare bardzo lubię. Także 'gangsterskie' : )
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum