Imię: po prostu lika
Wysłany: 07-01-2007, 15:19
lubię różne filmy. Trudno jest mi określić jeden rodzaj filmu. Często to też zależy od dnia czy wolę komedię czy jakiś thiller czy jeszcze co innego. Nie przepadam tylko za filmami fantastycznymi.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Komedie (zwłaszcza stare, polskie; nie lubię amerykańskiej głupawki), kryminalne, historyczne etc.
Nie mam bardzo konkretnych preferencji dotyczących rodzajów filmów, nie oglądam jedynie horrorów, których jedynym celem jest pokazanie jak największej ilości krwi i przemocy.
_________________ używanie trudnych słów nie sprawi, że twoje wypowiedzi będą mądrzejsze...
Imię: Adam
Wysłany: 14-01-2007, 13:55
Ja lubie WP I, II i III Matrixa jedynie pierwszego bo pozostale sa za no wiecie takie...
a poza tym dobre komedie (nawet te głupie tzn. scary movie, Mafia i takie tam...)
podobaly mi sie tez Kroniki Riddicka:D
Wysłany: 16-01-2007, 09:29
Ostatnio zaczelam ogladac bardziej ambitne kino >przynajmniej tak mi sie wydaje> . powoli wyrywam sie z glupich komedii dla nastolatek
moze nawet szybciej niz powoli.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum