skad taka pewnosc? Doszly mnie sluchy, ze w czasie zachmurzenie bracia k. kradna ksiezyc. Co prawde ksiezyc nadal jest, w sensie istnieje, ale cCzy ksiezyc nadal jest takim samym ksiezycem, jak nie ma go na niebie?
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
skad taka pewnosc? Doszly mnie sluchy, ze w czasie zachmurzenie bracia k. kradna ksiezyc. Co prawde ksiezyc nadal jest, w sensie istnieje, ale cCzy ksiezyc nadal jest takim samym ksiezycem, jak nie ma go na niebie?
Mam w nosie zainstalowany wyczuwacz księżyca i zawsze jestem skierowany w jego stronę niezależnie od położenia zarówno księżyca jak i mojego.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
nie odpowiedziales na moje egzystencjonalne pytanie.
Nie znam odpowiedzi na to pytanie gdyż nigdy nie dane mi było poznać księżyc aż tak dokładnie bym mógł stwierdzić czy księżyc to zawsze księżyc czy też może nie zawsze.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Karoljd
Imię: Karol
Dziwny szept, ciemny las, dzikie sny, czarna msza i bóg
- Naga budzisz się w wielkich jajach.
Prącie trzy na metr czarne jak w habicie ksiądz
Chłoszcze brzuch, gwałci cię na krzyżu wszelkich wiar.
Spijam dziewczęcą krew błony dziewiczej.
Jak zagęszczony sok własnej czci.
Nie chcę obrażać niczyich gustów... Ale to kiepskie jest
_________________ używanie trudnych słów nie sprawi, że twoje wypowiedzi będą mądrzejsze...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 08-01-2007, 21:37
nie wiem czy sam pisze teksty ale podobaja mi sie piosenki Bajora.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
nie odpowiedziales na moje egzystencjonalne pytanie.
Nie znam odpowiedzi na to pytanie gdyż nigdy nie dane mi było poznać księżyc aż tak dokładnie bym mógł stwierdzić czy księżyc to zawsze księżyc czy też może nie zawsze.
Gaponie! Ty czegos nie wiesz?! az mi sie wierzyc nie chce! Wlasnie moj swiatopoglad legl w gruzach!
maxx napisał/a:
[
Nie chcę obrażać niczyich gustów... Ale to kiepskie jest
Ło? Dosięgnie Cie nieobliczalny plan Romana k! Zostaniesz zgwalcowny praciem trzy na metr!
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
nie wiem czy sam pisze teksty ale podobaja mi sie piosenki Bajora.
wątpiłem że ktoś kiedyś wspomni o tym dobrym polskim śpiewaku
zgadzam sie że bajor ma dobre teksty
ma tez fajne melodie co nie zawsze idzie w parze z dobrym tekstem
ale zdecydowanie w jego piosenkach brakuje gitary
grzegorz kmita patyczakiem zwany :D brudne dzieci sida, o jee!^^
a tak pozatym, to oczywiście riedel, martyna jakubowicz, jacek stęszewski i nie wiem co dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum