Wysłany: 15-06-2007, 19:50
teńcza napisał/a:
Lech Janerka !
Piosenka o rowerze mnie rozpieprza- negatywnie.
Ciekawe teksty ma Maria Peszek, na debiutanckiej CD.
Nosowska, owszem, również.
Roguc, jak najbardziej.
Podoba mi sie jeszcze Farben Lehre, ale do nich można wrzucić większość zespołów punk rockowych pod względem tekstów.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Wysłany: 15-06-2007, 22:45
Mnie się podobają teksty- są zupełnie inne niż cała reszta Goś Andrzejewicz, lubię też tę jej grę słów, głosik i oryginalność na scenie, np pióropusz na głowie. Jest jedną z najbardziej charakterystycznych postaci na polskiej scenie w tym momencie. Oprócz Dody oczywiście
ona jest głupia. kiedys chyba w plazie czy w czymś takim rozdawała autografy i moje koleżanki były na zakupach i przechodzac obok niej słyszała jak drze sie do radzia "kurwa, ale się ujebałam tym winem, ja pierdole, radziooo, kurwa" równocześnie podpisując plytę jakiejs dziewczynce w wieku 12, moze 13 lat (a tym winem, to faktycznie byla upierdzielona! miała kropelke na biej bluzce, ale doslownie krople!)
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
ona jest głupia. kiedys chyba w plazie czy w czymś takim rozdawała autografy i moje koleżanki były na zakupach i przechodzac obok niej słyszała jak drze sie do radzia "kur**, ale się ujebałam tym winem, ja p*******, radziooo, kur**" równocześnie podpisując plytę jakiejs dziewczynce w wieku 12, moze 13 lat (a tym winem, to faktycznie byla upierdzielona! miała kropelke na biej bluzce, ale doslownie krople!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum