Jak ktoś już napisał.. To chyba teraz nie rozmawiamy na temat jaki powinien być Znaczy sie ze tu chodzi o to co my, faceci mamy w majtkach ( bokserkach w moim przypadku) a nie o ideale faceta
OMG.... tzn o co tu teraz chodzi?? bo nie wiem jak mam sie wypowiedziec... na temat faceta??charakter itd czy na temat jego"rannego ptaszka"
jesli na temat tego drugiego to tak samo jak z synthasy
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
hmm czy chłopak powinien się depilować hmm ja osobiście uważam że nie ponieważ futerko grzeje hihi ale to zawsze zależy od tego czy para kochanków lubi tak czy inaczej Większość chłopaków lubi gdy dziewczyny się golą całościowo lub częściowo czy we wzorki ale na temat facetów owłosienia nie ma dyskusji. Uważam że chłopak bez owłosienia to dziecko Dla mnie to oczywiste że chłopak ma w tym miejscu włosy z resztą gdyby się golił to by później kół tak jak broda a nie zawsze jest czas i sposobność by się ogolić Ogólnie to jest niepotrzebne ale jak to lubi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum