heh....hmm...wiec powinien byc mily,napewno stanowczy(bez przesady)powinien akceptowac swoja kobiete taka jaka jest i oczywiscie powinien byc wierny....MUSOWO:)
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
oo przypomniało mi się czego nie lubie w facecie nie wiem czy już ktoś to napsiał..
ale wkurza mnie jak facet nie ma swojego zdania tlyko spotyka sie z Tobą i mówi; wybierz kochanie miejsce gdzie spędzimy ten czas, wymyśl co bedziemy robić..
kurde to ma być facet który ma coś do powiedzenia a nie tlyko przytakuje.. o_O
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
oo przypomniało mi się czego nie lubie w facecie nie wiem czy już ktoś to napsiał..
ale wkurza mnie jak facet nie ma swojego zdania tlyko spotyka sie z Tobą i mówi; wybierz kochanie miejsce gdzie spędzimy ten czas, wymyśl co bedziemy robić..
zapraszać kogoś i nie wiedizeć nawet gdzie, na to sie chyba mówi lenistwo ??
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Imię: Agnieszka
Wysłany: 27-08-2007, 00:14
kamasutra napisał/a:
Musze sie z tobą zgodzić.
Wogle do mojego charakterku, to musi być silny facet, ale jednocześnie taki który umie ustąpić i nie będzie mnie ograniczał pod żadnym względem.
Taką łajzę to ja bym sobie odrazu podporządkowała, a tego nie lubię.
zapraszać kogoś i nie wiedizeć nawet gdzie, na to sie chyba mówi lenistwo ??
nie tlyko lenistwo..
ja juz paru takich kolesi spotkałam ;/
dkf napisał/a:
Wogle do mojego charakterku, to musi być silny facet, ale jednocześnie taki który umie ustąpić i nie będzie mnie ograniczał pod żadnym względem.
Taką łajzę to ja bym sobie odrazu podporządkowała, a tego nie lubię.
tak włansie taki facet a nie kurde taki co Ci przytaknie na każdym kroku o_O
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum