Finlandia - jestem szczerze zainteresowana tym krajem, podoba mi się ich język
(oba urzędowe), tradycja, rozwój gospodarczy, krajobrazy fińskie i spora ilość zespołów muzycznych. Mina rakaskan Suomea .
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
bylem xD
bardzo mi sie podobalo, zwlaszcza mentalonsc ludzi - nigdzie sie nie spiesza, zyja chwila.
uwielbiam takie cos x)
na dwor wychodza dopiero po 21, jak sie upal skonczy x))
ogolnie Hiszpania bardzo pozytywny kraj ]
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Chorwacja!
Piękny kraj - krajobrazy są po prostu boskie! A ludzie... wspaniali! Nigdzie nie spotkałam tak pogodnych ludzi, jak tam (mimo, że nie tak dawno przeżyli wojnę). Są tacy otwarci, serdeczni... i lubią Polaków
Kocham Chorwację!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Szkocja
Ze wzgędu na walory przyrodznicze , urzeźbienie terenu i piękne krajobrzy . Szkocja słynie nie tylko z malowniczego krajobrazu ale także ma swoją legendę : legendę potwora z Loch Ness zwanym Nessi .
W Szkocji mają wspaniały hymn grany na dudach .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
harlequin, Lubię Japonię , lubie anime , interesują mnie ich dawne zwyczaje czy legendy . Jednak wcześniej przed anime fascynowała mnie właśnie Szkocja .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Ostatnio także Hiszpania - język (wg. mnie lepszy od francuskiego i włoskiego), ciepły klimat, rozwój kultury w czasie kolonizacji (łączyły się kultury latynowskie, powstawały świetne tańce latynowskie)
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
a może byś coś rozwineła, dlaczego czy coś tam i w ogóle co to za kraj jest i po jakiem napisane bo na Tajwan nie wygląda, na Taiwan też nie.
Chyba że to tajwańscy separatyści utworzyli nowe państwo.
Teraz Burundi.
_________________ Zakłamanie tego świata mnie przeraża - to skandal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum