Ja ostatnio co oglądałem to "Blade Trinity" i mi sie bardzo podobał najlepsza część ze wszystkich no i jeszcze widziałem "Batman Begins" i też mi sie podobał
Ja ostatnio ogladałme "B13" . Super film bo :
A) le-parkour w wykonaniu Davida B.
B) elementy walki nie oparte na samym kopaniu i skakaniu ale tez na dzwigniach (cudo)
C) wszystko o gangach chociarz to taki plus jak i minus ...
:D:D:D:D:D
... ale mi sie w karzdym badź razie podobał
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Wczoraj na TVN oglądałem Pitch Black. Nie powiem - całkiem fajny... ale czegos mi tam brakowało (?)
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 22-10-2005, 14:36
Shaezaar napisał/a:
Wczoraj na TVN oglądałem Pitch Black. Nie powiem - całkiem fajny... ale czegos mi tam brakowało (?)
Uchh niepotrzebnie oglądalem leżąć ~~, zasnąlem gdzies po 20 minutach, po godzinie się budze, film dobiega do końca, a mnie kark napier*ala. Także fantastyczne wrażenia z filmu
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Ostatnio zmieniony przez Popiel 23-10-2005, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum