Obejrzałam "Dzień Świra", "Lejdis" i "Rozmowy nocą".
1. Świetny humor i jednocześnie rozterka bohatera.
2. Głupi film, przerażający, choć miejscami zabawny.
3. Przyjemny niezwykle. Ot taka komedia romantyczna.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Ostatnio "Blade Runner" - b. fajny film, niesamowity klimat, pierwszy raz jakies 8lat temu go widzialem. Chyba ludzie od "ghost in the shell' wzorowali sie na nim. 8/10
"Asterrix na Olimpiadzie" - srednie kino, sredni humor, chyba juz nie maja pomyslow 5/10
"Joint Security Area" - film rezysera "oldboy'a" ciekawe kino, ukazujace 2 przeciwne armie i stosunki miedzy nimi, bardzo dobre kadry, fajnie sfilmowany 7+/10
"21" - studenci + gra w oczko, lekki film na raz i nic specjalnego 6/10
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
"dwa dni w paryżu"
dziwne, ale bardo mi sie podobał.
sprawiał wrażenie jakby kamerzysta trzymał kamere w ręce. oglądało siie to troche jak blair witch project.
Obejrzałam sobie film "Kupiec wenecki" Radford'a. Zbierałam się do niego kupę czasu i w końcu podołałam. Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Słyszałam, że to niezły film, ale nie sądziłam, że aż tak. Zwłaszcza, że nie czytałam utworu. Dawno nie zachwyciłam się w filmie kimkolwiek oprócz Pacino, a tu owszem - Irons, Fiennes, Lynn Collins. A i muzyka wyborna.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
srednio go zrobili, starsze filmy gangsterskie bija go na glowe...
"Zycie Carlita" fajy film, ale w 1 ujeciu Al jakos tak sztucznie zagral, co troszke zburzylo film, ale i tak wart obejzenia 7/10
"Dave i wiewiorki" film dla dzieci, taki na raz 5/10
"300" obejzalem sobie w lepszej jakosci, fajnie sie oglada 8/10
"men of Fire" nie takie zle kino akcji, ciekawie nakrecony za to ma duzego + 7/10
Wrescie dokonczylem ogladac "juno" - fajny film, myslalem ze troszke bedzie sztuczniejszy, lubie komedie obyczajowe, w filmie pokazany jest nawet film gore 8/10
"zyc szybko, umierać mlodo" wczoraj, naczekalem sie na ten film... o 1:45 lecial, eh... zeby takie dobre filmy pokazywac tak pozno. Bardzo fajne kino, pokrecone, zajebiscie zfilmowane, moze ciut bym zmienil, ale i tak moim zdanim wielki film, goraco polecam 9/10 (przez niektore sceny film jest dla starszych widzow)
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum