Mi też się bardzo podobało. "Najfajniejsze" było jak ta kobieta dowiedziała się co się stało z jej synem.
Dokładnie. Szoks.
Moja ulubiona scena ta zabawa w Uno, dos, tres... Toca la pared! ;D
Dzisiaj jak wytrzymam do tej późnonocnej pory o której puszczają Shutter w tv, to go obejrzę:)
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Wysłany: 13-05-2008, 09:55
Czas Apokalipsy, az sie sobie dziwie ze tak pozno zabralam sie za ten film. Świetny
Natomiast wczoraj po raz n-ty oglądaałam Stowarzyszenie Umarłych Poetów. Jedna z lepszysch ról Robina Williamsa, całość emanuje wprost klimatem Weir'owskim + piękne zdjęcia i dobra muzyka. Uwielbiam ten film.
Oglądałam też kilka dni temu "Harry Potter i Zakon Feniksa" - uważam, że jak na obszerność książki to i tak wiele zostało przedstawione i to w sposób, który niemal w 100% spełnia moje oczekiwania. Końcowe sceny w Departamencie Tajemnic to chyba najbardziej udana walka z Voldemortem jaką dotychczas kręcili, wg mnie. ^^ No i plus za muzykę.
Wysłany: 21-05-2008, 14:17
Wczoraj obejrzałam w końcu Listę Schindlera, popłakałam się na końcówce.
Świetny film, nie było w nim ani jednej niepotrzebnej sceny, żadnego zapychacza.
Wszystko było "po coś".
Moja koleżanka grała tam dziewczynkę w czerwonym płaszczyku.
"Sierociniec" Byłam w kinie i bardzo mi się podobało. Polecam.
"Nie dogoni nas czas"<czy coś takiego,nie pamiętam dokładnie> z Jackiem Nickolsonem. Ogólnie też mi się podobało, płakałam na końcu;)
Na początek witam wszystkich po dłuższej przerwie. Ciekawe czy ktoś mnie tutaj jeszcze pamięta? A wracając do tematu to lista ostatnio oglądanych filmów przeze mnie:
Jestem Legendą
Królestwo
American Pie 6
Wakacje Jasia Fasoli
Szakal
Wysłany: 22-05-2008, 15:32
Sierociniec, świetny klimat ładne zdjęcia, ciekawa fabuła. Jeden z lepszych filmów tego typu jakie widziałam, jeśli miałabym szufladkować to trochę w stylu "6. zmysłu" czy "Innych"
Cytat:
Wczoraj obejrzałam w końcu Listę Schindlera, popłakałam się na końcówce.
Ja ryczałam przez pól filmu ale zgadzam się z opinią, świetny obraz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum