Ostatnio chyba "Pręgi" po raz któryś już.
A dzisiaj włączę Asterix na Olimpiadzie.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Wczoraj oglądałam thriller "88 minut". Al Pacino gra psychiatrę sądowego (doktor Gramm), który przyczynił się do umieszczenia Jon'a Foster'a w celi śmierci. W dniu przewidywanej egzekucji znajdują martwą kobietę, a schemat morderstwa jest taki sam jak u skazanego - pojawiają się wątpliwości co do jego winy. Jednocześnie Gramm otrzymuje telefon, że zostało mu 88 minut życia. Z tą liczbą wiąże się pewna historia z życia doktora, ale jak ktoś jest ciekawy co dalej się dzieje to polecam obejrzeć film.
Mnie trzymał w napięciu przez większość filmu, chociaż oczekiwałam nieco bardziej spektakularnego zakończenia, ale mimo wszystko bardzo mi się podobał.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Ostatnio....
"Mistery" - bardzo fajny film, stary ale jary, mama wymiekla po 20 min. a tato po scenia lamania stop. 8/10
"nienawisc" - znakomite kino francuskie, adekwatna nazwa do filmu. pierwsze 5 min. filmu takie byle jakie 8/10
"pan zycia i smierci" - juz po raz 3 go ogladalem, bardzo lubie ten film, swietna rola N. C. 9/10
"orbitowanie bez cukru" - przyjemny lekki film z ladna aktorka 7/10 - polecam dziewczyna
"4 pokoje" - nie wiem czy juz pisalem o tym filmie czy nie, ale bardzo dobra czarna komedia. 4 pokoje, jeden boj hotelowy, noc sylwestrowa. Kazdą z historii w pokoju wymyslił inny rezyser, w tym pan T. 7+/10
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum