Wczoraj Toolbox Murders i Nieostry dyżur. Na pierwszym już zacząłem przysypiać a drugi uśpił mnie na dobre . A w najbliższym czasie, cóż...wybieram się na "Skazanego na bluesa"
Imię: Arturek ~~
Wiek: 19 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 03-09-2005, 10:33
Niach Pan i Pani Smith - bardoz dobrze zrobiony, swietne efekty i zabawny, Gorąco polecam, widizalem w zyciu lepsze filmy, ale ten po prostu uktwil mi w pamieci i mam sssstraszna ochote obejrzeć go znów
Dziś sobie najnowszego Batmana obejrzę w kinie
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
A ja oglądałem wczoraj wieczorem film 'Desperado 2 - Pewnego Razu w Meksyku' bardzo dobry film, świetna gra Banderas'a, Deep'a i odziwo Iglesias'a
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Imię: Arturek ~~
Wiek: 19 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 26-09-2005, 20:23
Ostatnio na Czasie Surferów i Dark Water (Fatum).
Surferzy śmieszni , aczkolwiek do Chlopaki nie placza jeszcze im troche brakuje.
Dark water bardzo specyficzny film, ma swój klimat, ogólnie podobal mi się. No i ta glówna rola damska, aż palce lizać
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum