To zależy w jakim celu mamy zamiar skonsumować wódkę. Jeżeli zależy nam na tym by schlać się do nieprzytomności to lepiej zrobić to trunkiem z kategorii tych tańszych. Więcej hajsu zostanie nam w kieszenie i cel zostanie osiągnięty.
Jeżeli jednak chodzi nam oto by konsumować wódeczkę tylko dla smaku dobrze kupić coś lepszego.
Moimi faworytami są Smirnoff oraz Finlandia Żurawinowa.
_________________ Odkryłem to iść pod rękę z muzyką, jestem artystą..
Wspominałam może o moim najnowszym odkryciu ze sklepu monopolowego? Wiśniowa polska - smakuje mi bardziej niż porzeczkowy Absolut.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Jezusie, ja odróżniam. Jedne są bardziej gorzkie, inne mniej, chociażby. ^^ Wystarczy wypić kieliszek Soplicy i kieliszek Finlandii.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Odkryłam uroki Wyborowej. I jestem zdecydowanie za. ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum