Wysłany: 03-05-2006, 21:40 Jaką depilację (nóg) najbardziej polecacie?
Zastanawiam się, jaką depilację wybrać i jaka jest najskuteczniejsza metoda usuwania zbędnego owłosienia. Najbardziej wkurzają mnie szybko odrastające włoski na łydkach, normalnie jakbym miała syndrom orangutanizmu! Dziewczyny, poradźcie mi coś - chociaż porad panów też chętnie "wysłucham".
Wysłany: 13-05-2006, 14:36 Re: Jaką depilację (nóg) najbardziej polecacie?
papa_smerf'ka napisał/a:
:?: Zastanawiam się, jaką depilację wybrać i jaka jest najskuteczniejsza metoda usuwania zbędnego owłosienia. Najbardziej wkurzają mnie szybko odrastające włoski na łydkach, normalnie jakbym miała syndrom orangutanizmu! Dziewczyny, poradźcie mi coś - chociaż porad panów też chętnie "wysłucham".
ja uzywam elektrycznego depilatora, troche boli ale nie odrastaja tak szybko. Wczesniej stosowalam maszynke to szybko odrastaly. Raz probowalam tez woskiem ale jakos nie wyrwalo mi wszystkich wloskow
Imię: po prostu lika
Wysłany: 14-05-2006, 13:30
Kasi3k napisał/a:
ja uzywam elektrycznego depilatora, troche boli ale nie odrastaja tak szybko.
No ja też używam depilatora - po nim nie odrastają tak szybko włosy. Ale niekiedy używam też zwykłych golarek - włosy dość szybko odrastają, ale przynajmniej golenie jest bezbolesne
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
A ja sobie obiecałam, że kasę z 18-stki i tą kase uzbieraną do niej (jak mi się uda) przeznaczę na laserową depilację ;D Mam dość ciągłego golenia tych nóg i okolic bikini, bo po prostu mnie ku*wica bierze, jak ogolę sobie nogi wieczorem a rano już mam odrosty małe ;>
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Ja również polecam metodę ciepłym woskiem. Dotąd stosowałam zwykłe golarki, ale efekt był na zbyt krótki okres. Wosk to co innego. Za pierwszym razem boli. Potem jest już całkiem OK a i efekt o wiele lepszy.
uff... powiem szczerze, że mój umysł jest już chyba ostro wypaczony ponieważ nie wiem czemu klikając na link do tego tematu myślałem, że założył go jakiś "chłopak"... No ale cóż... moda na metroseksualnych podpakowanych (zestaw plażowy=buła, klata) kolesi
A co do sedna tematu... Z tego co wiem to najlepiej wyrywać włosy z cebulkami A czym najlepiej/najdokładniej bezbolesnie z przyczyn chyba oczywistych nie wiem.
Ja tam zawsze maszynką zasuwam bo sie przyzwyczaiłem.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum