Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 13-07-2007, 15:38
miyako napisał/a:
Ale to chyba cholernie boli, co?
Coś Ty. Tylko pierwszy, drugi raz jak depilujesz tym sposobem. A później z każdą depilacją coraz mniej. Bo włosy wtedy wyrywane są z cebulkami, nie odrasta ich tak dużo i w ogóle Polecam!
Imię: Anna
Wysłany: 23-07-2007, 12:07
Ja korzystam niestety z maszynki i muszę co trzy dni, żeby nie mieć kłujących nóg Ale już się przyzwyczaiłam. Myślałam o zakupie depilatora, ale czy to prawda, że po paru latach można mieć na nogach brzydkie dziury?
Acha, i bardzo nie polecam kremów typu Veet, ponieważ rozpuszczają skórę, po jakimś czasie może zacząć wiotczeć
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Ja korzystam niestety z maszynki i muszę co trzy dni, żeby nie mieć kłujących nóg
Omatkojedyna . Ja, żeby nie mieć kłujących nóg musiałabym golić maszynką co dwie godziny. A robię to codziennie, bo jak ogolę rano, to wieczorem już mam czarne i widoczne. Niestety. I kremy typu Veet czy inne superkremy nie dają innego efektu
_________________ just let me and i swear it will not be like before.
Próbowałam i niestety wrastały mi włosy strasznie, a to nie było ani ładne, ani przyjemne.
Myślałam o wosku, ale będzie pewnie działo się to samo.
Najwyżej obetnę sobie nogi .
_________________ just let me and i swear it will not be like before.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum