A ja sobie zrobiłam woskiem i mam na 2-3 miesiące spokój.
Depilator dla mnie to głupi pomysł. Pamiętam, raz spróbowałam i darłam się w niebo głosy. Bo były takie dwa aplikatory, jeden do depilacji, drugi do wyrywania włosów. Zastosowałam tą pierwszą opcję. Niestety. ;D Raz sobie też zrobiłam takimi woskowanymi plasterami nogi. Gdy oderwałam ten plaster, na nodze została mi niebieska lepiąca się plama. Nieudolne ze mnie dziecko ;D
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
ak się da wytrzymać ból, bez popękanych nóg, to nie ma tak, że lekko 'przejdziesz' łopatką po nogach i zero włosów Trzeba aż ździerać te włoski O.o
do tego etapu nie doszłam . a ja go kupiłam i on był teki drogi bo wybrałam do delikatnej skóry (bo taką posiadam). i teraz ta tubka leży w szufladzie, termin ważności już pewnie przeminął i tyle się kasy zmarnowało.
a ja go kupiłam i on był teki drogi bo wybrałam do delikatnej skóry (bo taką posiadam). i teraz ta tubka leży w szufladzie, termin ważności już pewnie przeminął i tyle się kasy zmarnowało.
To jest najgorsze, wydasz kupę kasy na coś co się później wala w szufladzie.
Też próbowałam kremów do depilacji i tylko kasę zmarnowałam
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum