Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 01-10-2006, 22:58
piurko napisał/a:
Krół Lew znałam całą książke na pamięć
jak pani czytała w zerówce króla lwa to sie popłakałam jako jedyna i wszystkie dzieci nie wiedziały o co mi chodzi. Z tego co pamietam pierwszy raz poczułam sie wtedy zażenowana. (ale mi podszedł temat bajek )
Ile ja bym dała żeby teraz powrócić do czasów dzieciństwa
Oj tak, te beztroskie życie,
oglądanie bajek i kolorowych obrazków, mazaki, kredki, kolorowanki, wszystko było takie kolorowe, a teraz? Jedynie monochromatyczne.
_________________ ..nigdy nie wiesz, co przyniesie nowy dzień..
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak występuja przyjaciele(...)Asterix
hm... o ile pamiętam to muminki, smerfy i pszczółke Maje
To przedewszystkim. A po za tym to oglądałem jeszcze Tom i Jary, Kota w butach i Motomyszy z marsa, Flinstonowie, Struś pędziwiatr i inne których teraz nie mogę sobie przypomnieć.
Natomiast nigdy nie oglądałem jakiś teletubisiów, gumisiów i pokemonów - jestem z tego dumny
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum