Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-04-2007, 15:34
Ja też z większości przedmiotów jedynie kozystam z tego co pamietam z lekcji i często nawet sie nie ucze na sprawdzian. Tylko jak mi zależy na jakiejś lepszej ocenie, albo wiem że musze to umiec to przysiadam i się uycze. Albo jak nie umiem jedynie z lekcji a wiem ze do niczego mi sie to nie przyda to robie ściągi.
Ja też z większości przedmiotów jedynie kozystam z tego co pamietam z lekcji i często nawet sie nie ucze na sprawdzian. Tylko jak mi zależy na jakiejś lepszej ocenie, albo wiem że musze to umiec to przysiadam i się uycze. Albo jak nie umiem jedynie z lekcji a wiem ze do niczego mi sie to nie przyda to robie ściągi.
A potem wychodzi na forum.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-04-2007, 19:53
NIe tylko ortografia swiadczy o wiedzy i inteligencji, w dodatku jak sie szybko pisze i nie zwraca na to uwagi.
Na wypracowaniach jakoś mam średnio jeden dwa orty.
NIe tylko ortografia swiadczy o wiedzy i inteligencji, w dodatku jak sie szybko pisze i nie zwraca na to uwagi.
Na wypracowaniach jakoś mam średnio jeden dwa orty.
Wychodzi na to, że jak bym nad postami posiedział trochę dłużej i to na Nobla miałbym szansę.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 24-04-2007, 21:11
Czepiacie się.
[ Dodano: 24-04-2007, 21:24 ]
Swoją drogą - gdybyście na osiedlu spotkali człowieka, który chodzi w osranych spodniach krzycząc "Nie tylko czyste spodnie świadczą o wiedzy i inteligencji, w dodatku jak sie szybko sra nie zwraca na to uwagi. Na chacie jakoś mam czyste spodnie" to nie wyśmielibyście go ? W dobie tanich proszków, chińskich spodni tudzież wirtualnych słowników czy poprawiania błędów w najnowszym Firefoxie ?
alter ego napisał/a:
mając rozszerzoną historię tudzież biologię na pewno się tak nie da.
Ja mam rozszerzoną, i tak robię. Mam 3 na koniec, wiec nie jest tak źle z tą metodą.
No to prząsnie masz. Wszak ja mam rozszerzoną biologię i bardzo często jest tak, że pieszmy sprawdzian i około 70% klasy dostaje oceny niedostatetczne, pomimo tego, iż wszyscy uczyli sie naprawdę dużo, bo ostanio nawet ustaliliśmy, że nie ma osoby, która uczylaby się mnie niż trzydzieści godzin do jednego sprawdzianu. Jednak ta kobieta wenę do robienia tych sprawdzinów czerpie z energii kosmosu.
To frustrujące. Zaiste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum