Jak mnie cos zdenerwuje to zazwyczaj nie jestem w stanie myśleć o np. liczeniu, od razu strasznie się wściekam i dopiero później mogę o czymś pomyśleć.
_________________ "Nic dwa razy sie nie zdaża i nie zdaży..." - jestem wyjątkowa
Imię: Agatka
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 185 Skąd: z Polski ;]
Wysłany: 16-02-2007, 12:18 Re: Jak zdusić w sobie swój gniew??
no1 napisał/a:
Ja mam takie pytanie jak w pore opanować, swój gniew, zanim się wybuchnie. Zazwyczaj taka fala złości kończy się jakąś kłutnią, czy czymś w tym rodzaju... W każdym bądź razie beznadziejnie. Jak się powtrzymać, jak się przed tym uchronić??
Ja się nie bronię i jest mi z tym dobrze to naprawdę pomaga, jak człowiek się wykrzyczy, a na innych to
Ale skoro chcesz się pozbyć okazywania gniewu, to może potrenuj jakąś jogę, to Cię trochę uspokoi
_________________ Na dnie serca pozostanie zawsze ślad...
ja wjurzam się tylko na rodzine, nigdy na znajomych czy przyjacioł. moze dlatego, że z bratem przechodze regularne bitwy, a że nikt w moim towarzstwie nie jest aż tak niezrównoważony jak własnie mój brat, to nie sa w stanie wyprowadzić mnie z równowagi. natomiast po każdej kłótni z bratem idę do siebie, zamykam drzwi i słucham muzyki myśląc jak bardzo go nienawidze. może troche porycze, ale po jakichś 15 minutach mi przechodzi.
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum