ja najczesciej zamykam sie w pokoju i zatykam sobie uszy.jak to nie pomaga to lubie tez zamknac sobie oczy i przez chwile gleboko oddychac-zwykle mi to pomaga
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Ja nie umiem opanować złości jak mi coś nie pasuje to zaczynam krzyczeć. Czasem wpadam w furię. Jak później o tym myślę to widzę w sobie rozkapryszonego bachora. Nie umiem tego zmienić, ale próbuję i mam nadzieję...
_________________ "Nic dwa razy sie nie zdaża i nie zdaży..." - jestem wyjątkowa
Ostatnio po prostu wychodzęi łażę dopóki nie padam a ryj i nie mam siły myśleć o tym co mnie tak zdenerwowało.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Ja zaczynam podnosić ciężarki i również nie przestaję dopóki nie zmęczę się na tyle, żeby odrazu paść trupem
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Jakbym wzięła do ręki ciężarki to byłabym skłonna rzucić nimi w osobę, na którą jestem zła, gdyby się nawinęła.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Bądź co bądź istnieje ryzyko, ale to dopinguje do działania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum